Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day...

+23
Roberto
NIKOS 13
karapialis
kostasdirt
vasilakos
xristos280
Alarm
chr1s_86
Tinder
Fanrider
Ταξιδευτής
Ο φυσικός
Postman
sotokan
dinpas
nasos
Sir Eater
Vvag
gasoil
alextsouk
KiloMeater
glystras
Don John
27 posters
Go down
vasilakos
vasilakos
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 635
Μοντέλο : VFR 800 VTEC
Κράνος : Καμία επιλογή

Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 Empty Re: Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day...

21/4/2010, 5:00 pm
Ειμαι μεσα παιδια και εγω,και ο Νικολας ο RACER VP,και ισως και ο Θοδωρης που απουσιαζει εκτος,αλλα θα τον παρω τηλ.σημερα και θα γραψω σχετικα το βραδυ.
Και βεβαια μεσα και σε οτι χρειαστει να βοηθησουμε εκει,θα τα μοιρασουμε.
Παντως οτι κι αν γινει,Γιαννη ευχαριστουμε για την προσπαθεια.
kostasdirt
kostasdirt
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 460
Μοντέλο : ΚΤΜ 990 Adventure EXC 450
Κράνος : Shoei XR1000 UVEX Enduro Airoh Stelt Senior

http://www.motobay.gr

Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 Empty Re: Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day...

21/4/2010, 5:10 pm
Φυσικά μέσα και εγώ.. Thumbsup
Ταξιδευτής
Ταξιδευτής
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Info
Male
Mηνύματα : 2634
Μοντέλο : Honda RC36 II
Κράνος : Arai Chaser / Shark S900 Glow

Riders on the storm...
http://openhorizons.wordpress.con

21/4/2010, 6:38 pm
Γιαννη, οταν αναφερθηκα σε κορντουρες εννοουσα οτι πρεπει οπωσδηποτε να δενει το μπουφαν με το παντελονι τουλαχιστον! Σε αντιθετη περιπτωση δεν θα πρεπει επ ουδενι να μπει μεσα το ατομο.
Σκεψου οτι και στην πιο απλη πτωση μπορει να "σηκωθει" το μπουφαν και να υποστεις ασχημα εγκαυματα τριβης στο δερμα στη μεση η οπου αλλου δεν εχεις καλυψη. Ενω αν τα ρουχα δενουν μεταξυ τους αυτο τουλαχιστον το αποφευγουμε.

KiloMeater wrote:1) Θα χρειαστούμε κριτες = τα γνωστά άτομα που παραφυλάνε στις γωνίες με τις σημαίες;
Εγώ φαντάζομαι μονο εναν στα pits κυρίως για να δείχνει το τέλος τoυ session και οχι κάτι περισσότερο. Το θεωρείτε μεγάλη 'εκπτωση' ασφάλειας αυτό;
Για αυτη τη δουλειά θα χρειαστούμε καποιο φιλο (μη οδηγό) που να γουσταρει..
Φωτουλααααααα...

Καλο θα ηταν να υπαρχουν και μεσα καποια ατομα (ειδικα στο πισω τμημα της πιστας), αλλα εν πασει περιπτωσει μπορουν τουλαχιστον να οριστουν 1-2 ατομα σε ρολο "πλοηγου" ειδικα για τους αρχαριους που θα μπορουν να εποπτευουν.

2) Κάτι αναφέρθηκε για το Δημήτρη το Μπούκη. Μακάρι να είναι εκει θα μας βοηθήσει αλλα γιατι να έρθει ο άνθρωπος, τι εχει να κερδίσει;Αν παλι δεν ερθει, μηχάνημα για αερα στα λαστιχα δε θα εχουμε... καλα θα φύγουμε με ξεφούσκωτα δε χαλασε και ο κοσμος...

Οντως, αυτο το σκεφτηκα και γω, αλλα ο Δημητρης ειναι προσωπικος φιλος. ΑΝ μπορεσει να φυγει νωρις απο το μαγαζι του τοτε ισως, δεν ξερω... Θα παω να τα πουμε και ιδωμεν.
Απο την αλλη αν δεν, τοτε θα ερθουν ολοι με κανονικες πιεσεις και αδειαζουμε επιτοπου. (μηχανημα για ρυθμιση πιεσης εχουμε)

3) Τον δανεικό εξοπλισμό τον διαθέτουν οι διοργανώτριες εταιρίες ή ο ιδιοκτήτης της πίστας; Παίζει δηλαδή καμια φόρμα για κάποιον που δεν εχει και θέλει;

Αυτο θα ελεγα να μην το υπολογιζετε καθολου. "Διοργανωτρια" στην συγκεκριμενη φαση θα ειμαστε εμεις, ενω ο ιδιοκτητης της πιστας εχει οσο σχεση με τις πιστες οσο εγω με το μπαλετο. Οποτε we are on our own...

4) Φωτογραφίες. Δεν εχει νόημα να φέρουμε επαγγελματία, τόσοι ασχολούμαστε με φωτο εδω μέσα. Φέρτε την καλή φωτογραφική με οτι φακό έχετε. Βιντεάκια επίσης καλοδεχούμενα (αν και δεν θα σας αρέσει αυτό που θα δείτε μετά για τον εαυτό σας...)
Ομως δεν μπορει ο καθενας να περιδιαβαινει την πιστα για να πιασει καλες φωτογραφιες... θέλει κάποιον ελεγχο

Εδω εχουμε ενα προβλημα. Δεν θα ηθελα να μπει ΚΑΝΕΙΣ μεσα στην πιστα ενω ειναι "live" και για κανενα λογο. Ακομα και να δεχτει καποιο ατομο να μπει και να κατσει στην Κ4 πχ, ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα αρχισει να περναει απεναντι απο ενα σημειο και μετα;
Ειτε βγαζουμε φωτο στην "πλατεια" ειτε καποιος ΑΠΟΛΥΤΑ εμπιστος που θα κατσει στο Χ σημειο no matter what.

5) Οδηγίες για αρχάριους.
για το γκρουπάκι με φιλους κτλ (ασχετους με το χώρο πιστας): μπορώ να αναλάβω εγώ να τους κάνω μια ξενάγηση και να τους πούμε μερικά βασικά για την πίστα πριν μπούνε, καθώς και 1-2 γύρους στην αρχή να δούνε τα πατήματα.
Φυσικά καμία σχέση με εννοιες εκπαιδευτή η οτιδήποτε τέτοιο.
Στο γκρουπάκι με τα VFR φαντάζομαι αντίστοιχα κάποιος άλλος θα αναλάβει

Πολυ καλη ιδεα! Εννοειται οτι δεν το παιζει κανεις εκπαιδευτης κλπ. Αυτο νομιζω το εχουμε λυσει προ πολλου. Το να μπεις με τους εκτος του φορουμ φιλους μεσα και να τους δωσεις βασικες οδηγιες για το τι κανουμε και τι οχι ειναι απολυτα βασικο!
Εγω προτιθεμαι να μπω μεσα με το γκρουπ των VFR αντιστοιχα...

6) Οσο το σκέφτομαι, τόσο καταλήγω οτι πρέπει να έχουμε μια δήλωση, εστω και ηλεκτρονικά , με email κτλ, οπου ο καθένας αναγνωρίζει οτι μπαίνει με ατομική του ευθύνη.

Αυτο που ελεγα απο την αρχη. Δεν εχει καμια νομικη ισχυ νομιζω αλλα ειναι μια δηλωση προθεσης απο τον καθενα οτι μπαινει στην πιστα με δικη του ευθυνη. Αυτο πρεπει να το δουμε σοβαρα.

Just my 2 cents παιδια! :_hi:

Επισης κατι ακομα: Νομιζω οτι ειναι θεμελιωδες να συμφωνησουμε ολοι σε μια "διοικουσα" αρχη την οποια θα πρεπει να υπακουσουμε ολοι no matter what στα θεματα τεχνικου ελεγχου, αν θα μπει η αν θα πρεπει να βγει καποιος απο μεσα λογω κακης συμπεριφορας κλπ.

Το ξερω οτι επειδη ειμαστε ολοι φιλοι ειναι ευκολο να ξεκινησουν τα "ελα μωρε συ, αφου ετσι η αλλιως", αλλα για λογους ασφαλειας νομιζω οτι πρεπει να το ξεκαθαρισουμε αυτο εξ' αρχης.

Γιαννη, δωσε μας χρονοδιαγραμμα φιλε...
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103

21/4/2010, 7:00 pm
Ταξιδευτής wrote:Γιαννη, οταν αναφερθηκα σε κορντουρες εννοουσα οτι πρεπει οπωσδηποτε να δενει το μπουφαν με το παντελονι τουλαχιστον! Σε αντιθετη περιπτωση δεν θα πρεπει επ ουδενι να μπει μεσα το ατομο.
Σκεψου οτι και στην πιο απλη πτωση μπορει να "σηκωθει" το μπουφαν και να υποστεις ασχημα εγκαυματα τριβης στο δερμα στη μεση η οπου αλλου δεν εχεις καλυψη. Ενω αν τα ρουχα δενουν μεταξυ τους αυτο τουλαχιστον το αποφευγουμε.

Γιαννη, δωσε μας χρονοδιαγραμμα φιλε...

α. Απολυτως σωστο και σεβαστο! Thumbsup
β. Θα προτεινα την Τριτη 11/05 ως "στοχο" και φυσικα ολα ειναι υπο συζητηση και κοινη αποδοχη Wink Η παρατηρηση του Βάγγου στο να μην παει πολυ πισω (λογω των αλλων "εκδηλωσεων") ειναι απολυτως κατανοητη και οφειλω να πω οτι και εγω εχω "θεμα" απο τις 14 και μετα Suspect

Εχουμε λοιπον:

1. Glystras
2. Don John
3. Ταξιδευτής
4. Gasoil
5. Vvag
6. CB1-FAN
7. KiloMeater (& friends)
8. Ο φυσικός
9. Xristos280 (Με υπερπροσπάθεια αλλά νομίζω το έχουμε.γιατι έτσι μας αρέσε!! )
10. Sotokan
11. VFR FI (φίλος Ηλία)
12. Valilakos
13. Racer VP
14. Gabadoo (σηκωτο θα τον φερουμε Thumbsup )
15. Kostasdirt (σιγα που θα εμενες απ'εξω Razz )

καλα παμε λεμεεεεε Thumbsup

Βαλτε βρε τα ονοματα σας μονοι σας μηπως εχω ξεχασει καποιον
karapialis
karapialis
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 189
Μοντέλο : 2008
Κράνος : Arai rx7,shoei diabolic

21/4/2010, 11:55 pm
Δεν το συζηταω καν,μεσα. Cool
NIKOS 13
NIKOS 13
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 247
Μοντέλο : cbr 1000rr
Κράνος : ARAI RX-7

22/4/2010, 12:32 am
και εγω μεσα ειμαι Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 433222
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

22/4/2010, 1:02 am
1. Glystras
2. Don John
3. Ταξιδευτής
4. Gasoil
5. Vvag
6. CB1-FAN
8. Ο φυσικός
10. Sotokan
11. VFR FI (φίλος Ηλία)
12. Valilakos
13. Racer VP
14. Gabadoo (σηκωτο θα τον φερουμε )
15. Kostasdirt (σιγα που θα εμενες απ'εξω )
16. karapialis
17. Nikos13
sotokan
sotokan
Ανερχόμενο μέλος
Ανερχόμενο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 72
Μοντέλο : VFR VTEC
Κράνος : xr1000

22/4/2010, 1:04 am
NIKOS 13 wrote:και εγω μεσα ειμαι Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 433222

Θα παραδώσεις μαθήματα Νικόλα ???
Πόσο πάει η ώρα ???
Roberto
Roberto
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Info
Male
Mηνύματα : 1162
Μοντέλο : VFR 800 RC46 II Α5
Κράνος : Arai Quantum

22/4/2010, 1:38 am
Κι εγώ μέσα!

1. Glystras
2. Don John
3. Ταξιδευτής
4. Gasoil
5. Vvag
6. CB1-FAN
8. Ο φυσικός
10. Sotokan
11. VFR FI (φίλος Ηλία)
12. Vasilakos
13. Racer VP
14. Gabadoo (σηκωτο θα τον φερουμε )
15. Kostasdirt (σιγα που θα εμενες απ'εξω )
16. karapialis
17. Nikos13
18. Roberto_Diavolo
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

22/4/2010, 11:16 pm
Λεβεντες τι λετε??

Φαινεται να καταφερνουμε να μαζευτουμε (ηδη γιναμε σχεδον 20 και αν τελικα παιξει και το γκρουπακι φιλων, μια χαρα φαινεται να πηγαινει)

κανουμε μια "πρωτη κρουση" για 11 Μαϊου?

Μια πρωτη κρουση μονο βεβαια, γιατι αν δεν μαζευτουμε τελικα οι 30 δεν ξερω αν πρεπει να προχωρησουμε Suspect

αντε βρεεεεεε........................βαλτε συμμετοχη και γραψτε και καμια γνωμη.......... confused

αλλωστε αυτο ΔΕΝ ειναι κατι που κανω μονος μου, αλλα με την βοηθεια και την συνδρομη ΟΛΩΝ σας και ειναι απαραιτητη ΟΛΩΝ η γνωμη Thumbsup
Roberto
Roberto
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Info
Male
Mηνύματα : 1162
Μοντέλο : VFR 800 RC46 II Α5
Κράνος : Arai Quantum

22/4/2010, 11:22 pm
Don John wrote:
κανουμε μια "πρωτη κρουση" για 11 Μαϊου?

10 που είναι Δευτέρα δεν είναι καλύτερα? Αφου θα πάρουμε άδεια να βγει τριημεράκι.

Όποια μέρα κλείσουμε τελικά, είμαι ok.
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
Κράνος : Shoei XR-1000

23/4/2010, 8:17 am
Δευτέρα ή Τρίτη είμαι μέσα. Τρίτη είναι ελαφρώς καλύτερα, αλλά ότι θέλετε.
Fanrider
Fanrider
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2290
Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125

Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε

23/4/2010, 9:18 am
Τριτη βολευει καλυτερα δευτερα εχω λιγο δυσκολια ,με στοχο τις 30 συμοτοχες να μας βγει και οικονομικα και (σκεψη)το μοιραζουμε σε δυο γρουπακια γρηγορους , γρηγοροτερους Smile
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 8484
Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

23/4/2010, 9:24 am
CB1-FAN wrote:γρηγορους , γρηγοροτερους Smile

Μ' αρέσεις Φάνη!!!! Thumbsup Thumbsup Thumbsup Thumbsup
Fanrider
Fanrider
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2290
Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125

Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε

23/4/2010, 9:27 am
Vvag wrote:

Δεν υπαρχουν αργοι εδω μεσα , ολοι ειναι καλοι!!!! Smile
Π.Γ.Α
Π.Γ.Α
Ανερχόμενο μέλος
Ανερχόμενο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 130
Μοντέλο : Kότσυφας Kατράμης 1137 κυβικών

23/4/2010, 10:43 am
μέσα κι εγώ

εύγε για την κίνηση!!!
SCORPIOS
SCORPIOS
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 3277
Μοντέλο : VFR800
Κράνος : shoei xr1100

δεν ειμαι του πνευματος ειμαι του οινοπνευματος…..

23/4/2010, 3:42 pm
Vvag wrote:

Γρήγορους (γραναζωτους)
Γρηγορότερους (Vtec) Razz
Να πάτε.Σας ζηλεύω.Θα ήθελα να μπω κι εγώ
glystras
glystras
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 878
Μοντέλο : 2004

24/4/2010, 9:32 am
φίλος με suzuki πρώτη φορά πίστα ...μέσα και αυτός......
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 5672
Μοντέλο : John Deere 990HP
Κράνος : M-1935 απο τον πολεμο.

https://www.youtube.com/hornetkav

24/4/2010, 11:19 am
και εγω μεσα εεεε!!!!
NIKOS 13
NIKOS 13
Μέλος
Μέλος
Info
Male

24/4/2010, 11:26 am
Παίδες θα έρθει και ο φίλος Παναγιώτης με το busa Drinking Drinking
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

27/4/2010, 12:49 pm
Λοιπόν για να κάνουμε up το θέμα και ας δούμε κάποια πράγματα ΑΝ θέλουμε να προχωρήσει! Suspect

Κατ’ αρχή να πω ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ΠΡΕΠΕΙ να καταλήξουμε "χτες" στο ΠΟΤΕ και το ΠΟΣΟΙ. Neutral

Εάν θέλουμε όντως να είναι στην αρχή Μάϊ και να μην μπλέξει με άλλες δραστηριότητες που ακολουθούν θα πρέπει να κινηθούμε ταχύτατα!

Στον διοργανωτή θα πρέπει να Προ-πληρωθεί το ποσόν ενοικίασης και καταλαβαίνετε……. :( :(

Για το οργανωτικό τώρα:

Πολύ καλός φίλος αγωνιζόμενος, ο Λεύτερης ο Πίππος (the kid) προσφέρθηκε να μας βοηθήσει με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του ΚΑΙ στο θέμα του τεχνικού ελέγχου αλλά ΚΑΙ στους κανόνες μέσα στην πίστα. Smile

Ο Λεύτερης, για όποιον δεν τον γνωρίζει, είναι αγωνιζόμενος από τα 15 του χρόνια (εξ ου και το nick: the kid) στα 250 cc με την επίσημη ομάδα της Honda, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έχει γράψει σε πολλές πίστες τα ρεκόρ χρόνου της κατηγορίας του, είναι επί 4 ? συναπτά έτη πρωταθλητής Ελλάδας στο trial Worthy , και εφέτος τρέχει για πρώτη χρονιά στα 600 cc. (αν χάνω κάτι του ζητώ συγγνώμη)

Ένα ακόμα θέμα που ίσως παίξει (και οι πιθανότητες είναι μεγάλες) είναι να βρεθεί εκεί και ο μηχανικός του που τον υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια (γεια σου Βασίλη :_hi: ) ο οποίος θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο με τις γνώσεις του .

Λοιπόν θα ήθελα να ξέρω αν η πρόταση μου είναι αποδεκτή (αν είναι θα πρέπει να σεβαστούμε ΟΛΟΙ αναντίρρητα την κρίση των παραπάνω) και να μου πείτε και πως βλέπετε να μαζευόμαστε ! Think
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

27/4/2010, 2:26 pm
Εγω ειμαι σύμφωνος με τα λεγόμενα του Γιαννη, μονο θελω να ξεκαθαρίσουμε τι θα γινει με την παρουσία ασθενοφόρου, που την θεωρώ απαραίτητη!!!
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

27/4/2010, 2:46 pm
postmankav wrote:Εγω ειμαι σύμφωνος με τα λεγόμενα του Γιαννη, μονο θελω να ξεκαθαρίσουμε τι θα γινει με την παρουσία ασθενοφόρου, που την θεωρώ απαραίτητη!!!

Surprised Surprised Surprised Surprised

Βρε Γιωργη μου το ασθενοφορο ΕΙΝΑΙ εδω........ποσο πιο αναλυτικα να το πουμε? Rolling Eyes

οι τιμες ειναι 1000, 2000, 3000 και 3500 και εμεις υπολογιζουμε 1150, 2150, 3150 και 3650 αντιστοιχα (εμεις σαφως στο 1150 μενουμε αφου σκεφτομαστε μιση ημερα) επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ 150 € ειναι το κοστος ασθενοφορου Wink Thumbsup
NIKOS 13
NIKOS 13
Μέλος
Μέλος
Info
Male

27/4/2010, 2:57 pm
Γιαννη και εγω μεσα οπως ειπα θα ερθει και ο στροφαλος Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 150918 .Απλως την μερα να πουμε ακριβως Μια «εναλλακτική» ΠΡΟΤΑΣΗ για VFR+φίλοι track day... - Page 3 392135
gasoil
gasoil
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 252
Μοντέλο : VFR 03 VTEC ABS

27/4/2010, 3:27 pm
Με το θέμα του ασθενοφόρου επειδή να γίνει 100% ξακάθαρο,
Θα υπάρχει ασθενοφόρο και δεν το συζητάμε.
Συμφωνώ με την ιδέα των κανόνων.
Κάποιος-οι πρέπει να έχουν τον απόλυτο και τελευταίο λόγο σε θέματα ασφάλειας.
Εάν ο μηχανικός εκτιμήσει οτι η μηχανή δεν είναι για πίστα - τέρμα η μηχανή δεν μπαίνει.
Ας σκεφτούμε όλοι μας οτι δεν είναι μόνο η δική μας ασφάλεια, αλλά και η ασφάλεια του διπλανού μας μέσα στην πίστα.
Οσον αφορά τον Πίπο, πάλι συμφωνώ, διευκρινίζοντας ότι μιλάμε για την οδική ασφάλεια.
Γιάννη όμως να ξακαθαρίσουμε στον άνθρωπο ότι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και θα υπάρχουν προφανώς και αργοί οδηγοί με αργά γκρουπς όπυ οι απαιτήσεις οδηγικά θα είναι η ασφάλεια πρώτα και μετά οι χρόνοι.
Λέω προφανεί πράγματα, αλλά ας ειπωθούν όμως.
Επίσης εγώ θέλω να ξέρω πριν την μέρα του track day τους κανόνες.
ΠΧ προσπερνάω και πότε από δεξιά ? Τι σημαίνει μπλέ σημαία ?
Μην πεί κάποιος οτι είναι αυτονόητα. Για όσους (με μένα μέσα) μπαίνουν για πρώτη φορά σε πίστα δεν υπάρχουν αυτονόητα.
Εάν κάποιος γράψει από πριν τους κανόνες (ακόμα και τους αγραφους) θα είμαι χαρούμενος.
Και μια συζήτηση - ενημέρωση πρίν δεν θα με χάλαγε.

Σας εχω Knupp
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

27/4/2010, 8:30 pm
Don John wrote:
postmankav wrote:Εγω ειμαι σύμφωνος με τα λεγόμενα του Γιαννη, μονο θελω να ξεκαθαρίσουμε τι θα γινει με την παρουσία ασθενοφόρου, που την θεωρώ απαραίτητη!!!

Surprised Surprised Surprised Surprised

Βρε Γιωργη μου το ασθενοφορο ΕΙΝΑΙ εδω........ποσο πιο αναλυτικα να το πουμε? Rolling Eyes

οι τιμες ειναι 1000, 2000, 3000 και 3500 και εμεις υπολογιζουμε 1150, 2150, 3150 και 3650 αντιστοιχα (εμεις σαφως στο 1150 μενουμε αφου σκεφτομαστε μιση ημερα) επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ 150 € ειναι το κοστος ασθενοφορου Wink Thumbsup

οκ Γιαννη απλα δεν καταλαβα καλα!!! Very Happy
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

28/4/2010, 11:34 am
Επανέρχομαι μετά από μια εκ νέου επικοινωνία με τον υπεύθυνο της πίστας που είχα πριν από λίγο, ενημερώνοντας σας για τα εξής:

Η πίστα είναι ελεύθερη για την Τρίτη 11/05 και έγινε ήδη πια «προ-κράτηση» η οποία θα πρέπει είτε να επιβεβαιωθεί είτε να ακυρωθεί έως, το αργότερο, το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευης (30/04)

Εάν το αποφασίσουμε και επικυρώσουμε την ημερομηνία, θα χρειαστεί να στείλω ένα e-mail στην Athens-circuit, και παράλληλα να καταβληθεί ένα ποσόν (περί το 50%) ως προκαταβολή.

Τα υπόλοιπα χρήματα θα ΠΡΕΠΕΙ να καταβληθούν μια ημέρα πριν το track day.

Όπως καταλαβαίνετε ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να επιβεβαιωθεί η τελική λίστα συμμετοχών, έτσι ώστε να είναι σαφές και κατανοητό σε όλους, ποιο είναι το κόστος/συμμετοχή και να συγκεντρωθούν έστω τα μισά χρήματα!

Θα σας παρακαλούσα να επικαιροποιήσουμε εκ νέου (ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ) τις συμμετοχές, και όλα αυτά να γίνουν το αργότερο έως αύριο το βράδυ ώστε να κλείσουμε το ακριβές ποσόν ανά άτομο.

Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να φτάσουν κάποια χρήματα στα χέρια μου (η στα χέρια κάποιου από εσάς) ώστε να καταβληθεί η προκαταβολή την Παρασκευή.

Ξέρω πως τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά αλλά όλα αυτά γίνονται προκειμένου να μην πάμε πιο πίσω και στριμωξουμε τις «οικονομικές μας υποχρεώσεις» με άλλες δραστηριότητες (πανελλήνια, Ιταλία κλπ)

ΑΝ θέλετε παρόλα αυτά να το αφήσουμε για πιο πίσω, κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον από μεριάς μου).

Ας κάνω λοιπόν την αρχή εκ νέου στην λίστα και παρακαλώ με ένα copy – paste προσθέστε το όνομα σας (μην περιοριστείτε σε ένα απλό : και εγώ μέσα!)

Για πάμε ………

1. Don John
2.

Σημ. Για το ποσόν ΔΕΝ θα δοθεί κανένα παραστατικό/ απόδειξη (τουλάχιστον επίσημο) μια και από ότι φαίνεται δεν θα μας χρειαστεί ΠΟΥΘΕΝΑ αφού δεν είμαστε κάποιος φορέας και έτσι δεν θα χρειαστεί να καταβληθεί επί πλέον ΦΠΑ.
Αυτό φυσικά κάνει επιτακτική την ΑΝΑΓΚΗ παρουσίας κάποιων ακόμα από εσάς στην οικονομική συναλλαγή. Σας ευχαριστώ !
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 8484
Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

28/4/2010, 11:41 am
1. Don John
2. Vvag

Εννοείται πως είμαι μέσα, έστω και με το ζόρι γιατί τα οικονομικά τελευταία με τα πράγματα που θέλω να κάνω (και να αποκτήσω..) είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένα. Γι αυτό και ελπίζω να μαζευτούμε μια 30ρια άτομα για να μείνει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα (κάτω από 50 ευρώ.. σωστά;). Διαφορετικά ίσως και να μη συμμετάσχω, αδυνατώ... Θα το δούμε την Πέμπτη το βράδυ ή την Παρασκευή, απλά το επισημαίνω γιατί δεν πρόκειται ποτέ να δεσμευτώ για κάτι και μετά να μην το κάνω, ο λόγος είναι λόγος. Είμαι αισιόδοξος όμως πως (μαζί και με τους φίλους που είπαν αρκετοί πως θα φέρουν) θα μαζευτούμε. Smile Smile Smile
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S

28/4/2010, 11:43 am
1. Don John
2. Ωvag
3. Ο φυσικός (αν μαζευτούμε αρκετοί και με μια ακόμα επιφύλαξη, έρχεται ΠΜ)

Θα μπορούσαμε να μαζέψουμε την προκαταβολή το απόγευμα στην Πεντέλη
gasoil
gasoil
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 252
Μοντέλο : VFR 03 VTEC ABS

28/4/2010, 11:50 am
Πρόταση:

Ξεκινάμε συμμετοχές και 35 ευρώ ανα άτομο.
Στόχος μέχρι Παρασκευή 15 άτομα επι 35 ευρώ = 525 Ευρώ για προκαταβολή.
Κάτω από 15 συμμετοχές μέχρι Πέμπτη = Ακυρο
Εκκαθάριση και επιστροφή ή συμπλήρωμα στα χρήματα στις 10/4/2010
Τελική εκκαθάριση και επιστροφή μετά τον αγώνα.

Δεν βλέπω κάτι άλλο Blink
Back to top