Το μαντρί.
+73
vasilakos
ducpilot
alexandros
gazoza
horrorshow_gr
transporter
strofakias
Redeemer28
Wtower
Blasis70VFR
Semiaz
VEFALIFT
kortomalteze
komo
Them1s xXx
GAS NICK
nsadib
grigoris
vtecpatra
teacher
stef64
VFR800
DrDeep
serafeim_rodos
nikos-ex victor
Π.Γ.Α
alextsouk
ΠΑΝΕΑΣ
DENTOCOP
xamogelo
gabadoo
Caracal
posnightmist
da_beazt
tomakos
thomas
Alarm
kostasdirt
laume
Sir Eater
Epivainousa
ELENA
Postman
ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
DoctorAbo
SCORPIOS
mak
Tinder
macrozan
easy rider
Sieche
Παναγιώτης Κ.
dirty
Roberto
vagelis78
NIKOS 13
Al_Bandy
icex
apostat
Φυσαλίδα
Fanrider
caponordman
mourisk9
demon
Ταξιδευτής
'AGGEVI'
glystras
Συνεπιβάτιδα
finrod
Don John
Vvag
Bravo
Ο φυσικός
77 posters
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 3277
Μοντέλο : VFR800
Κράνος : shoei xr1100
δεν ειμαι του πνευματος ειμαι του οινοπνευματος…..
Re: Το μαντρί.
1/6/2011, 12:21 am
Ο Τσακ Νόρις κούναγε την κούνια που τον κούναγε.
- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103
1/6/2011, 12:29 am
Η FERRARI και ο ΕΛΛΗΝΑΣ !
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ η οποία μας γράφει ότι το γεγονός είναι πραγματικό. !!!!!!
Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000 $.
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.
Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.
Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.
Ο υπάλληλος του λέει;
Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!
Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!
Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μιαFerrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!
Κόκαλο ο υπάλληλος.
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ η οποία μας γράφει ότι το γεγονός είναι πραγματικό. !!!!!!
Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000 $.
Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.
Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.
Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.
Ο υπάλληλος του λέει;
Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!
Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!
Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μιαFerrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!
Κόκαλο ο υπάλληλος.
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 1033
Μοντέλο : Των φιλων μου!
Κράνος : Καμία επιλογή
Angel ( 90% )
1/6/2011, 8:26 pm
Ανέκδοτο για Καλό μήνα με χαμόγελα!
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι.
Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.
Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.
- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός.
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω ...
"ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!"
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;
- Ε,.. δεν πληρώνουν και όλοι.
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δύο σακούλες σκουπιδιών, μία σε κάθε χέρι.
Μία από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά σιγά από το αεράκι.
Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς, λέγοντας:
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα από τη σακούλα.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. Λέει η γριά.
- Επ, πού πας; Πού βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; τις λέει ο αστυνομικός.
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω ...
"ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!"
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης Πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό. Α! Και τί έχεις στην άλλη σακούλα;
- Ε,.. δεν πληρώνουν και όλοι.
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Angel ( 90% )
11/6/2011, 1:22 pm
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Angel ( 90% )
14/6/2011, 12:01 pm
ΕΓΩΙΣΤΕΣ
Είναι 3 φίλοι αραχτοί σε ένα μπαράκι και τα πίνουν κουβέντα στη κουβέντα , φτάνει η συζήτηση στο πόσο εγωιστές είναι οι άντρες.
Μιλάει ο πρώτος ....
- Εγώ ρε παιδιά είμα πολύ εγωιστής, επειδή ένα πρωί η γυναίκα δεν μου έφτιαξε καφέ , έκανα να της μιλήσω μια ολόκληρη εβδομάδα.
-Σιγά ρε, λέει ο δεύτερος , εγωισμός είναι αυτός?
-Εγώ επειδή μου έφτιαξε μακαρονάδα με σάλτσα και όχι με κιμά ένα μήνα κοιμόμουν στον καναπέ του σαλονιού.
Ο τρίτος χαμογελούσε ...με το ύφος του ''μεγάλου άντρα''.
-Αντε ρε , λέει κάποια στιγμή ο τρίτος της παρέας.......που είστε εσείς εγωιστές...
-Εγωιστής είμαι εγώ , που επειδή τη μέρα του γάμου η γυναίκα μου, μου πάτησε το πόδι στην εκλησία , τόσα χρόνια γάμου και δεν την έχω αγγίξει ...
ποτέ!!!!!!!
Καλά ρε μας δουλεύεις ? ρωτούν οι άλλοι.Και τα παιδιά πως τα έχεις κάνει?
-ΤΟ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Τ Ε Ο Τ Ι Α Π Ο Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Δ Ε Ν ΤΗΝ ΕΧ Ω Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι 3 φίλοι αραχτοί σε ένα μπαράκι και τα πίνουν κουβέντα στη κουβέντα , φτάνει η συζήτηση στο πόσο εγωιστές είναι οι άντρες.
Μιλάει ο πρώτος ....
- Εγώ ρε παιδιά είμα πολύ εγωιστής, επειδή ένα πρωί η γυναίκα δεν μου έφτιαξε καφέ , έκανα να της μιλήσω μια ολόκληρη εβδομάδα.
-Σιγά ρε, λέει ο δεύτερος , εγωισμός είναι αυτός?
-Εγώ επειδή μου έφτιαξε μακαρονάδα με σάλτσα και όχι με κιμά ένα μήνα κοιμόμουν στον καναπέ του σαλονιού.
Ο τρίτος χαμογελούσε ...με το ύφος του ''μεγάλου άντρα''.
-Αντε ρε , λέει κάποια στιγμή ο τρίτος της παρέας.......που είστε εσείς εγωιστές...
-Εγωιστής είμαι εγώ , που επειδή τη μέρα του γάμου η γυναίκα μου, μου πάτησε το πόδι στην εκλησία , τόσα χρόνια γάμου και δεν την έχω αγγίξει ...
ποτέ!!!!!!!
Καλά ρε μας δουλεύεις ? ρωτούν οι άλλοι.Και τα παιδιά πως τα έχεις κάνει?
-ΤΟ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Τ Ε Ο Τ Ι Α Π Ο Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Δ Ε Ν ΤΗΝ ΕΧ Ω Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Angel ( 90% )
15/6/2011, 1:13 pm
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
20/6/2011, 9:13 pm
Είναι ο πιλότος στο αεροπλάνο και τη στιγμή που λέει τις πληροφορίες ακούγεται:
Μή. Πρόσεξε ! Πέφτει !!
Ξαναμιλάει στο μικρώφονο μετά απο λίγο και λέει.
"Συγνώμη η χαζή αεροσυνοδός έριξε τον καφέ επάνω μου.Που να βλέπατε πως έγινε το παντελόνι απο μπροστά"
Και ακούγεται ένας επιβάτης.
"Που να βλέπαται πως έγινε το παντελόνι μου απο πίσω"
Μή. Πρόσεξε ! Πέφτει !!
Ξαναμιλάει στο μικρώφονο μετά απο λίγο και λέει.
"Συγνώμη η χαζή αεροσυνοδός έριξε τον καφέ επάνω μου.Που να βλέπατε πως έγινε το παντελόνι απο μπροστά"
Και ακούγεται ένας επιβάτης.
"Που να βλέπαται πως έγινε το παντελόνι μου απο πίσω"
- Παναγιώτης Κ.Παλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2989
Μοντέλο : VFR - Varadero - CB 750 Boll d'or - Africa - Chappy
Κράνος : Shoei Raid 2 + Bell M4R Carbon
Ride hard, die young.........
21/6/2011, 6:34 pm
Ιρλανδικο τεστ αγνοτητας
Χρειάζεστε 3 πράγματα. Λίγη κόκκινη μπογιά, λίγη μπλε και ένα φτυάρι.
Με την μπλε μπογιά βάφετε το ένα @ρχ!δ! σας, με την κόκκινη το άλλο και ανεβαίνετε στο συζυγικό κρεβάτι.
Αν η γυναίκα σας σας πει «Είναι τα πιο παράξενα @ρχ!δ!α που έχω δει», την σκοτώνετε με το φτυάρι
Χρειάζεστε 3 πράγματα. Λίγη κόκκινη μπογιά, λίγη μπλε και ένα φτυάρι.
Με την μπλε μπογιά βάφετε το ένα @ρχ!δ! σας, με την κόκκινη το άλλο και ανεβαίνετε στο συζυγικό κρεβάτι.
Αν η γυναίκα σας σας πει «Είναι τα πιο παράξενα @ρχ!δ!α που έχω δει», την σκοτώνετε με το φτυάρι
- ELENAΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2888
Μοντέλο : YAMAHA MT-09 TRACER
Κράνος : Shoei RF-1100
لا تتخلي غن حلمك
21/6/2011, 11:59 pm
Κυριακή πρωί στην Ρώμη , απαγορευτική μέρα κυκλοφορίας για οχήματα στο κέντρο της πόλης και ο πατέρας κάνει βόλτα με την κορούλα του και τα καινούργια τους ποδήλατα . Στον δρόμο τους σταματάει έφιππη αστυνομία και λέει ο αστυνομικός στην μικρούλα
- Ωραίο ποδήλατο , δώρο του Άι Βασίλη ?
-Ναι , λέει η μικρούλα
-Κάποιο λάθος όμως πρέπει να έκανε ο Άι Βασίλης γιατί όλα τα ποδήλατα θα πρέπει να έχουν φανάρι μπροστά και το δικό σου δεν έχει ..
Θα πρέπει να σας κόψω κλήση λέει στον πατέρα .
Όλο ενθουσιασμό λέει η μικρούλα στον αστυνομικό , πανέμορφα άλογα ...!!! Δώρο του Άι Βασίλη ?
Θέλοντας να πειράξει την μικρούλα λέει ο αστυνομικός χαμογελόντας : ναι δώρο .
-Μόνο που έκανε κάποιο λάθος ο Άι Βασίλης , αντι να βάλει τα τα @ρχί@ια από κάτω τα έβαλε από πάνω !!!!
- Ωραίο ποδήλατο , δώρο του Άι Βασίλη ?
-Ναι , λέει η μικρούλα
-Κάποιο λάθος όμως πρέπει να έκανε ο Άι Βασίλης γιατί όλα τα ποδήλατα θα πρέπει να έχουν φανάρι μπροστά και το δικό σου δεν έχει ..
Θα πρέπει να σας κόψω κλήση λέει στον πατέρα .
Όλο ενθουσιασμό λέει η μικρούλα στον αστυνομικό , πανέμορφα άλογα ...!!! Δώρο του Άι Βασίλη ?
Θέλοντας να πειράξει την μικρούλα λέει ο αστυνομικός χαμογελόντας : ναι δώρο .
-Μόνο που έκανε κάποιο λάθος ο Άι Βασίλης , αντι να βάλει τα τα @ρχί@ια από κάτω τα έβαλε από πάνω !!!!
- tomakosΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2098
Μοντέλο : VFR μπιφτεκ του οκτώνε λέμε
Κράνος : shoei xr-1000, scorpion exo 1000
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ
22/6/2011, 12:10 am
ELENA wrote:Κυριακή πρωί στην Ρώμη ,..........
xaxaxaxaxa ρε το μπάρμπα Βασίλη, Αριστοφανικός μου φαίνεται, ο μπαγασάκος
- SemiazΤακτικό μέλος
-
Mηνύματα : 343
Μοντέλο : VFR800A8
Κράνος : X Spirit 2
22/6/2011, 10:41 pm
Μιας και είχα καιρό να γράψω, θα επανέλθω με .... αυτό!
22/6/2011, 11:52 pm
πολυ καλο, επιπλο πρωτης και τελευταιας κατοικιας και δωρο το σαβανο........
- ELENAΠαλιό μέλος
-
لا تتخلي غن حلمك
23/6/2011, 1:21 am
Semiaz wrote:Μιας και είχα καιρό να γράψω, θα επανέλθω με .... αυτό!
Σε πρόλαβε ο postmankav στο utube corner και μας έφτιαξε το κέφι ... τρέμε Μπαμπούλα !!
- demonΤακτικό μέλος
-
Mηνύματα : 434
Μοντέλο : VFR800FI-01
28/6/2011, 5:13 pm
ΦΕΤΟΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Ε 69
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/231/entypoeforiase69.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/231/entypoeforiase69.jpg/
- posnightmistΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 1908
Μοντέλο : Honda VFR 800 2002 Suzuki DRZ 400S 2002
Κράνος : ARAI RX-7 GP
25/7/2011, 11:51 pm
Μπαίνει ένας τύπος σ' ένα φαρμακείο, βραδινή ώρα:
-Ένα κουτάκι προφυλακτικά, παρακαλώ.
Πιάνει ο φαρμακοποιός ένα κουτάκι από το ράφι και την ώρα που το δίνει στον πελάτη:
-Να σας βάλω και σακούλα?
-Εεε..., όχι..., εντάξει..., βλέπεται η κοπέλα...!!!
-Ένα κουτάκι προφυλακτικά, παρακαλώ.
Πιάνει ο φαρμακοποιός ένα κουτάκι από το ράφι και την ώρα που το δίνει στον πελάτη:
-Να σας βάλω και σακούλα?
-Εεε..., όχι..., εντάξει..., βλέπεται η κοπέλα...!!!
- ELENAΠαλιό μέλος
-
لا تتخلي غن حلمك
2/8/2011, 9:10 pm
Πάει ένας τύπος στο συνεργείο το Lada του και λέει στο μάστορα:
- Ρε μάστορα,έχω ένα πρόβλημα.Καθώς πηγαίνω στην εθνική οδό με 200 χιλιόμετρα, στο πίσω παμπρίζ ακούω ένα τακ, τακ, τακ..
Και ο μάστορας:
- Δεν είναι τίποτα... Ο Xάρος είναι...
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Angel ( 90% )
4/8/2011, 2:37 pm
διακοπές μου θέλετε εεε;
Οι κολασμένες διακοπές,απ το μπλογκ του Τ.Γεωργακόπουλου (Νιτρο,2009)
http://www.georgakopoulos.org/work/about/kolasmenesdiakopes/
Οι κολασμένες διακοπές,απ το μπλογκ του Τ.Γεωργακόπουλου (Νιτρο,2009)
http://www.georgakopoulos.org/work/about/kolasmenesdiakopes/
- Παναγιώτης Κ.Παλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2989
Μοντέλο : VFR - Varadero - CB 750 Boll d'or - Africa - Chappy
Κράνος : Shoei Raid 2 + Bell M4R Carbon
Ride hard, die young.........
4/8/2011, 7:54 pm
- EpivainousaΠαλιό μέλος
-
Angel ( 90% )
17/8/2011, 11:21 am
>
> Ο Εβραίος ορθόδοξος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα
>
> με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει
>
> μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην
>
> άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος:
>
> ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ.....
>
> Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου,
>
> Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονάκριβο γιό μου,
>
> Είναι το φώς της ζωής μου...
>
> Είναι η ζωή μου όλη....
>
> Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου,
>
> στείλε πίσω τον Αλόν,
>
> Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με....
>
> ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> Ξαφνικά....ένα δεύτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...και τότε ό άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και
>
> ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...
>
> .......και το κουβαδάκι;
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
17/8/2011, 4:35 pm
Είναι ένας πόντιος σε ένα μπαρ και βλέπει την τηλεόραση,να δείχνει
έναν τύπο σε ένα μπαλκόνι να ετοιμάζετε να πηδήξει.
Γυρνάει στον μπάρμαν και τον λέει.
"Στοίχημα 100 ευρώ ότι θα πέσει."
"Μέσα"Λέει ο μπάρμαν.
Τελικά ο τύπος πέφτει και ο πόντιος δίνει τα λεφτά στον μπάρμαν.
Τότε γυρνάει ο μπάρμαν και του λέει.
"Ξέρεις το βίντεο είναι μαγνητοσκόπισει.Το είδα το πρωί και ήξερα ότι θα πέσει."
Και του λέει ο πόντιος
"Και εγώ το είδα αλλα δεν περίμενα να το ξανακάνει."
έναν τύπο σε ένα μπαλκόνι να ετοιμάζετε να πηδήξει.
Γυρνάει στον μπάρμαν και τον λέει.
"Στοίχημα 100 ευρώ ότι θα πέσει."
"Μέσα"Λέει ο μπάρμαν.
Τελικά ο τύπος πέφτει και ο πόντιος δίνει τα λεφτά στον μπάρμαν.
Τότε γυρνάει ο μπάρμαν και του λέει.
"Ξέρεις το βίντεο είναι μαγνητοσκόπισει.Το είδα το πρωί και ήξερα ότι θα πέσει."
Και του λέει ο πόντιος
"Και εγώ το είδα αλλα δεν περίμενα να το ξανακάνει."
4/9/2011, 1:17 pm
Πως να γίνω σωστός ρε μάνα όταν από μικρή ηλικία έβλεπα:
-Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.
-Την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα.
-Τον Πινόκιο να λέει ψέματα.
-Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης.
-Τον Μπάτμαν να οδηγά με 320km/h
-Η Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
-Τον Ποπάϋ να καπνίζει κ να έχει τατουάζ.
-Και το Πακμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.... Πες μου ΠΩΣ????
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ..
ΠΡΩΙΝΟ:3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα,δύο τηγανητά αυγά με μπέικον,1 ποτήρι γάλα,1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:2 πιάτα της αρεσκείας σας,σαλάτα με μπόλικο λάδι,τηγανητές πατάτες,μπουγιουρντί,γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.Μετά 1.30 ώρα ιππασία.
ΚΟΛΑΤΣΙΟ:4 μπάλες παγωτό,2 πάστες,μισό κιλό φράουλες.Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΒΡΑΔΥΝΟ:2 πίτσες απ' όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.Μετά 2 ώρες ιππασία.
Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά..
-Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.
-Την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα.
-Τον Πινόκιο να λέει ψέματα.
-Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης.
-Τον Μπάτμαν να οδηγά με 320km/h
-Η Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
-Τον Ποπάϋ να καπνίζει κ να έχει τατουάζ.
-Και το Πακμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.... Πες μου ΠΩΣ????
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ..
ΠΡΩΙΝΟ:3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα,δύο τηγανητά αυγά με μπέικον,1 ποτήρι γάλα,1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ.Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:2 πιάτα της αρεσκείας σας,σαλάτα με μπόλικο λάδι,τηγανητές πατάτες,μπουγιουρντί,γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα.Μετά 1.30 ώρα ιππασία.
ΚΟΛΑΤΣΙΟ:4 μπάλες παγωτό,2 πάστες,μισό κιλό φράουλες.Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΒΡΑΔΥΝΟ:2 πίτσες απ' όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα.Μετά 2 ώρες ιππασία.
Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά..
- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
5/9/2011, 4:16 pm
Κατά την διάρκεια μιας νυκτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει.
Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ρωτά:
«Παρακαλώ;» .
«Τι κάνετε εδώ;» ρωτά ο αστυνομικός.
«Διαβάζω ένα περιοδικό».
Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός:
«και τι κάνει αυτή;»
«Πλέκει ένα πουλόβερ».
«Πόσων ετών είσαι;».
«Είμαι 19 ».
«Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;»
Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά:
«Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18...»!!!
Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ρωτά:
«Παρακαλώ;» .
«Τι κάνετε εδώ;» ρωτά ο αστυνομικός.
«Διαβάζω ένα περιοδικό».
Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός:
«και τι κάνει αυτή;»
«Πλέκει ένα πουλόβερ».
«Πόσων ετών είσαι;».
«Είμαι 19 ».
«Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;»
Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά:
«Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18...»!!!
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
6/9/2011, 12:01 pm
Ξανα έλα σε 12 λεπτά.
Καλό don.
Καλό don.
- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
6/9/2011, 3:05 pm
Λέει ο ελέφαντας στον δεινόσαυρο:
- Σου έκανε friend request ο Νώε;
- Όχι.
- Κακό αυτό...
- Σου έκανε friend request ο Νώε;
- Όχι.
- Κακό αυτό...
- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
6/9/2011, 4:12 pm
Καθεται μια αλογομυιγα στην πλατη ενος λυκοσκυλου .
- Τι εισαι εσυ? ρωταει απορημενη η αλογομυιγα
- Λυκοσκυλο. Απαντα ο σκυλος. Ο πατερας μου ηταν λυκος και η μητερα μου σκυλος.
- Εσυ;
- Εγω ειμαι αλογομυιγα.
- Α καλααααααααααααααα , οι δικοι σου το παραγαμησανε.
- Εσυ;
- Εγω ειμαι αλογομυιγα.
- ELENAΠαλιό μέλος
-
لا تتخلي غن حلمك
6/9/2011, 4:38 pm
Don John wrote:Καθεται μια αλογομυιγα στην πλατη ενος λυκοσκυλου .
- Εσυ;
- Εγω ειμαι αλογομυιγα.
- easy riderΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 880
Μοντέλο : VFR 800 ABS 2005 το καλό το κόκκινο
Κράνος : full face (carbon bmw)
7/9/2011, 12:23 am
Don John wrote:Καθεται μια αλογομυιγα στην πλατη ενος λυκοσκυλου .
- Εσυ;
- Εγω ειμαι αλογομυιγα.
-
7/9/2011, 12:34 am
Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα. Την βλέπει ο δάσκαλος και
νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την
διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη. Μόνο αφού άρχισαν
να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα
λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι....ζωγραφιά.
-Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
-Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
-Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
-Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο...
-Ντείρτου ντάσκαλε... Ντείρτου...
-Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..
-Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.
-Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την
πέρασα για αληθινή.
-Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω... Ξέρω. Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μ##νί στη σόμπα.
Παππούς έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω...!
νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την
διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη. Μόνο αφού άρχισαν
να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα
λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι....ζωγραφιά.
-Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
-Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.
-Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
-Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο...
-Ντείρτου ντάσκαλε... Ντείρτου...
-Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..
-Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.
-Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την
πέρασα για αληθινή.
-Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω... Ξέρω. Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μ##νί στη σόμπα.
Παππούς έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω...!
-
9/9/2011, 12:50 pm
Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;
- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet...
Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe...
Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο...
Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...
αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel...
κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!!
- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet...
Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe...
Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο...
Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...
αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel...
κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!!
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
9/9/2011, 12:55 pm
Τι λέει ένα μαυράκι όταν είναι στην τουαλέτα?
Μαμά λιώνω.
Μαμά λιώνω.