Go down
gabadoo
gabadoo
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 1311
Μοντέλο : V-Strom
Κράνος : Schuberth S1

WSBK-Imola    27-9-2009 Empty WSBK-Imola 27-9-2009

27/9/2009, 9:42 pm
Kαταπληκτικος αγωνας σημερα στην Ιμολα....
O Haga ξαναπερασε μπροστα για μολις 3 βαθμους και προβλεπεται μαχη για το στεμμα με τον Αμερικανο
Ο δε Σιμοντσελι(δανεικος στην Απριλια...) εκανε οργια και πηρε την τριτη θεση του βαθρου στο 2ο σκελος.....

www.racing.skai.gr

Και μετα μου λετε να βλεπω MotoGP και μονοκρατοριες τυπου Ροσσι......Ρε ουστ!!!!!
glystras
glystras
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 878
Μοντέλο : 2004
Κράνος : Καμία επιλογή

WSBK-Imola    27-9-2009 Empty Re: WSBK-Imola 27-9-2009

28/9/2009, 12:11 am
αύριο θα σου απαντήσω γιατί νυστάζω τώρα
georgevfr
georgevfr
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 386
Μοντέλο : VFR 800 ABS '08
Κράνος : Arai corcair rx 7

cover me with chocolate and throw me to the lesbians

28/9/2009, 12:15 am
Πεστα χρυσοστομε Θωδορα Thumbsup
glystras
glystras
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male

28/9/2009, 9:45 am
καταρχήν η μετάδοση HD live από τον σκαι είναι για κλοτσές ούτε κατά διάνυα HD και κάθε 30 δευτερόλεπτα σπάσιμο……απορώ πως κατάφερες να το ευχαριστηθείς…

δεύτερο άλλο να κοιτάς πρωτοκλασάτους οδηγούς και άλλο δεύτερης διαλογής. Άλλο να βλέπεις προσπέραση και μάχη στα moto gp και να ξέρεις ότι είναι στα όρια και πιο γρήγορα δεν γίνετε και άλλο στα superbike που οι οδηγικές τους ικανότητες είναι ένα τσικ λιγότερο…..

και ο αγώνας δεν ήταν και κανα χαμός απλά καλός με τον simoncelli να δίνει κάτι το διαφορετικό, άλλα η προσπέραση στον biaggi ήταν εντελώς μαλακια και ήταν τυχερός που ο max αντέδρασε σωστά και ο wildcard δεν έβγαλε τον εργοστασιακό…….. Doh! ( αλλά φίλος του rossi δεν είναι δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, έχει μεγαλώσει έχοντας τον Max σαν κόκκινο πανί… Thumbsup )

όσο για μονοκρατορία του rossi Worthy
πιο εύκολες νίκες και με διαφορά έχει κάνει φέτος ο αγκώνιας παρά ο γιατρός
gabadoo
gabadoo
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male

28/9/2009, 11:15 am
glystras wrote:καταρχήν η μετάδοση HD live από τον σκαι είναι για κλοτσές ούτε κατά διάνυα HD και κάθε 30 δευτερόλεπτα σπάσιμο……απορώ πως κατάφερες να το ευχαριστηθείς…

Σε αυτο εχεις ενα δικιο,αλλα απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα....
Σιγα μην καθομουνα να δω τον αγωνα στην μαυρη νυχτα εκει γυρω στις 2.45....
Ουτε οταν παω για ολονυχτια με τον παπα της ενοριας.....

glystras wrote:δεύτερο άλλο να κοιτάς πρωτοκλασάτους οδηγούς και άλλο δεύτερης διαλογής. Άλλο να βλέπεις προσπέραση και μάχη στα moto gp και να ξέρεις ότι είναι στα όρια και πιο γρήγορα δεν γίνετε και άλλο στα superbike που οι οδηγικές τους ικανότητες είναι ένα τσικ λιγότερο…..

Συγνωμη ,αλλα τετοια κουβεντα δεν περιμενα απο σενα....Μηδενιστικη θα ελεγα...
Ακομα και ο "κουλομαριας"ο Ταλματσι ειναι πολλα δευτερολεπτα μπροστα απο τον πιο προσφατο Ελληνα πρωταθλητη....και οποιονδηποτε αντιστοιχο ξενο εγχωριο....
Η συμμετοχη σε τετοιου επιπεδου αγωνες δεν επιτρεπει να υπαρχουν πρωτοι και δευτεροι και τριτοι χεραδες....Απλως συγκυριες και τεχνολογικη πρωτοπορια ειναι αυτα που κανουν την διαφορα....Ο Ροσσι ηταν κουλομαρια και δευτεροκλασατος οταν το ρημαδι η Γιαμαχα ηταν τεχνολογικα πισω και εχανε αγωνες και πρωταθληματα;

Δεν υπαρχουν πρωτης και δευτερης διαλογης οδηγοι...Εξαλλου ποιος ειναι αυτος που ξερει τι βλεπει και τι ζηταει απο τους μηχανοκινητους αγωνες,και θα μετρησει τους οδηγους ως πρωτους χεραδες και δευτερους.....

Ειναι το τι ταιριαζει στο καθε οδηγο....Αλλος προτιμα MotoGP, αλλος SBK,αλος τα 600αρια...Η καθε σειρα αγωνων εχει τις δυσκολιες και τα μανικια της,και καλειται ο καθε αγωνιζομενος που "ανεβαινει" κατηγορια να ανταποκριθει στο επιπεδο....

Δεν ειναι τυχαιο οτι τα χιλλιαρια πριν λιγα χρονια μπορουσαν να τα "πανε" μονο λιγοι,και σημερα εχει γεμισει το γκριντ απο πιτσιρικαδες των 250 κυβικων....

glystras wrote:και ο αγώνας δεν ήταν και κανα χαμός απλά καλός με τον simoncelli να δίνει κάτι το διαφορετικό, άλλα η προσπέραση στον biaggi ήταν εντελώς μαλακια και ήταν τυχερός που ο max αντέδρασε σωστά και ο wildcard δεν έβγαλε τον εργοστασιακό…….. Doh! ( αλλά φίλος του rossi δεν είναι δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, έχει μεγαλώσει έχοντας τον Max σαν κόκκινο πανί… Thumbsup )

Η προσπεραση στο Μπιατζι ηταν μεγαλειωδης....Θαρραλεα,τσαμπουκαλιδικη,οπως επρεπε να ειναι ολες οι προσπερασεις μεταξυ (περιπου....) ισης αποδοσης μοτοσυκλετων...Του Haga επισης ηταν παρα πολυ καλη....
Οσο αφορα τον αγωνα,και το πρωτο σκελος ειχε φοβερες μαχες και πολυ ενδιαφερον,και οι 11-12 γυροι του 2ου επισης....

Εν αντιθεσει με την "κορυφαια" κατηγορια οπου τα δυο Γιαμαχα εφευγαν μπροστα,περναγαν τον κοντο της Χοντα που παραδοσιακα κανει κορυφαιες εκινησεις(ετσι κοντοπουτανος που ειναι τι περιμενεις...) και μετα ........υπνοςςςςςς ζζζζζ....ζζζζζ....ζζζζζ....ανια

Αυτα γινοντουσαν και στην Φορμουλα 1 και παραλιγο να το κλεισουνε το μαγαζι.Δυο κατασκευαστες αποχωρησαν και απο εκει,σε αντιθεση με τους 7 (ναι 7....) των SBK....

glystras wrote:όσο για μονοκρατορία του rossi Worthy
πιο εύκολες νίκες και με διαφορά έχει κάνει φέτος ο αγκώνιας παρά ο γιατρός

θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη αποψη για το ποιος εχει κανει δυσκολες η ευκολες νικες....

SBK και ξερο ψωμι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
glystras
glystras
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male

28/9/2009, 12:43 pm
εννοείτε ότι τους οδηγούς στα superbikes τους θεωρώ κορυφαίους και εννοείτε καμιά σχέση με εγχώριους ήρωες κλπ…

απλά η ελιτ από αυτούς τους κορυφαίους πάνε στα GP και οι αποτυχημένοι ή εξοφλημένοι των GP πάνε superbike αυτό από μόνο του λέει πολλά.
Δεν έχει να κάνει ούτε με το τι ταιριάζει στον καθένα, ο οδηγός αγώνων συνέχεια αλλάζει το στυλ του ακόμα και μέσα σε αγώνα ανάλογα πως τρώγονται τα λάστιχα.

Να ξέρεις ότι οι οδηγοί των superbikes σε ταλέντο και οδηγητικές ικανότητες θεωρούνται κάτω από τους 250 ιδίως με τα 800 GP που θέλουν φόρα στην είσοδο πράγμα που οι superbikers δεν ξέρουν όπως πολύ χαρακτηριστικά έδειξε ο αφάνας στον γεροmax.

Στα 250 και ακόμα περισσότερο στα 125 γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ αλλά όλοι βλέπουν GP γιατί ξέρουν ότι βλέπουν ότι καλύτερο από άποψη μηχανής και αναβάτη, παντού σε όλα τα αθλήματα το ίδιο γίνετε, όλοι θέλουν να βλέπουν τους καλύτερους και σίγουρα γίνονται βαρετοί, αλλά όταν αυτή η ελιτ ανθρώπων κάνουν κάτι μαγικό ( προσπέραση Vale στην Catalunya ή τον περσινό χαμό στην Αμερική ) τότε ξέρουν ότι είδαν μια στιγμή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του (μηχανοκίνητου) αθλητισμού.

Μην νομίζεις ότι απαξιώνω τα superbike απεναντίας δεν χάνω αγώνα, απλά με τα GP κτυπάει αλλιώς η καρδιά μου.
gabadoo
gabadoo
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male

28/9/2009, 1:33 pm
glystras wrote:
Να ξέρεις ότι οι οδηγοί των superbikes σε ταλέντο και οδηγητικές ικανότητες θεωρούνται κάτω από τους 250 ιδίως με τα 800 GP που θέλουν φόρα στην είσοδο πράγμα που οι superbikers δεν ξέρουν όπως πολύ χαρακτηριστικά έδειξε ο αφάνας στον γεροmax.

Ποιος ειναι αυτος η αυτοι που το "θεωρουν" ;
Αυτα ειναι για τους γραφικους και για αυτους που θελουν να χτιζουν αγαλματα σε αναβατες,ειτε το αξιζουν ειτε οχι....
Τα σημερινα 800 επιβαλλουν αυτο το στυλ του "Παω με την φορα"....Δεν γινοταν ομως το ιδιο και με τα 1000αρια...Αυτα ειχαν αλλες απαιτησεις...Το ιδιο συνεβαινε και με Group B με τις τεραστιες ιπποδυναμεις.....Το γκαζι εμενε ανοιχτο μονο για λιγα δευτερολεπτα,σε πληρη αντιθεση με τα σημερινα WRC που το γκαζι δεν κλεινει σχεδον ποτε....Σε επιπεδο ολικου χρονου σε μια ειδικη διαδρομη τα δευτερα ειναι πιο γρηγορα (οπως και τα 800αρια...) αλλα τα πρωτα "σπαζανε" αυχενες στην συνεχη επιταχυνση....

Αλλο το ενα-αλλο το αλλο...
Και οπως και να το κανουμε(και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε που ελεγε και ο τρισκαταρατος γρουσουζης...) αλλο ο γερο-Μαξ(και εμπειρος....δυο τερματισμοι εναντι ενος...) και αλλο ο καβλωμενος (που δεν ειχε και τιποτα να χασει...μην το ξεχναμε..)Σιμοντσελλι,που απο αυριο θα παει MotoGP.....

glystras wrote:

απλά η ελιτ από αυτούς τους κορυφαίους πάνε στα GP και οι αποτυχημένοι ή εξοφλημένοι των GP πάνε superbike αυτό από μόνο του λέει πολλά.
Δεν έχει να κάνει ούτε με το τι ταιριάζει στον καθένα, ο οδηγός αγώνων συνέχεια αλλάζει το στυλ του ακόμα και μέσα σε αγώνα ανάλογα πως τρώγονται τα λάστιχα.

MotoGP ισον πολλα λεφτα....Παρα πολλα λεφτα.Ολοι θελουν να πανε εκει....Δεν εχει να κανει με ελιτ και λοιπες κονξες....Ελιτ ηταν και ο Βερμιουλεν στα SBK αλλα στα Μοτοgp δεν επιασε...Δεν ειχε και το καλυτερο μηχανακι....Εαν ηταν σε μια αλλη ομαδα,μπορει να πηγαινε και καλυτερα ή κανω λαθος;Για πραματα που δεν εγιναν,δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα.Ειναι αποτυχημενος;

Ο Joey Dunlop αλλα και ο Steve "Hizzy" Hislop δεν ειχαν αγωνες στα Μοτοgp(η αν ειχαν ηταν ελαχιστοι....),ο Βασιλιας Καρλ Φογκαρτυ,ο Τροι Μπειλλις και αλλοι δεν νομιζω να ηταν αποτυχημενοι η εξοφλημενοι επειδη περασαν απο καπου και δεν κολλησαν....

Εν πασει περιπτωσει δεν ισχυει (γνωμη μου...) οτι η ελιτ παει απο εδω και οι αποδελοιποι απο εκει....

Βλεπω αγωνες μοτο και αυτοκινητου απο το '81 ,οταν ο πατερας μου με πηγαινε στα τελευταια Τατοια,και το Ακροπολις περνουσε εξω απο το σπιτι μου στην ειδικη Αλυκη-Ξηρονομη...
Η ολη εμπειρια μου απο αυτα ειναι οτι δεν υπαρχουν ελιτ....
Υπαρχουν ανθρωποι που αναμφισβητητα εχουν απιθανες οδηγικες ικανοτητες αλλα δεν αντεχουν την οποια πιεση τους ασκει αυτο που κανουν,και αλλοι που εχουν τα ιδια και αντεχουν...Εγω δεν μπορω να ξεχασω τον Παβελ Σιμπερα με το Σκοντα Φαβοριτ και τον τροπο που το πηγαινε οπως και τον Σοβιετικο ,τοτε,Αλιασωφ με το Λαντα Σαμαρα....Δεν πηγαν ποτε σε ομαδες πρωτου μεγεθους,δεν πηραν ποτε πρωταθλημα εκτος της χωρας τους,αλλα και δεν μπορω να τους βαλω στο ιδιο υψος με τον Μικι Μπιαζον,δις Π.Πρωταθλητη με ολη την Ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια απο πισω του και καθολου ανταγωνιστες....

Το παραδειγμα μου ειναι τυχαιο,και το ιδιο θα μπορουσα να πω και για τον ελιτ και αστερα Ντουχαν που πηρε 5 Π.Π. αλλα χωρις σοβαρο ανταγωνιστη....και με ολη την Χοντα πανω του...
Προτιμω αυτους τους αναβατες που ανεφερα πιο πανω,η κανα Μπαρυ Σιν η εστω την τρελλα του Μαμολα.....

Για να αναφερω και ενα παραδειγμα Φορμουλα 1 και να καταλαβεις γιατι πραγμα μιλω,προτιμω Αυρτον Σεννα(φυσικα..) αλλα για μενα παραηταν....μηχανη...Υπολογιστικος,επιθετικοτατος ΘΕΟΣ...Ομως.....ο δικος μου Θεος στην Φ1 ειναι ο ενας και μοναδικος(και χωρις να παρει ποτε του πρωταθλημα...) ΖΙΛ ΒΙΛΝΕΒ....
Ειναι αυτος που εθεσε ψηλοτερα τον πηχη καταπονησης του ανθρωπινου σωματος πηγαινοντας (με το διαθεσιμο ρημαδι της Φερραρι που οδηγουσε τοτε...) ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.....

Ελιτ ειναι ο Σουμαχερ η αυτοι;
Και ποιοι θα το ορισουν αυτο;
Δυσκολες οι διακριτες γραμμες σου λεω και γι'αυτο υποστηριζω οτι δεν υπαρχει ελιτ σε μηχανοκινητους αγωνες....

Για πια ελιτ μου λετε;
dirty
dirty
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 1985
Μοντέλο : vfr 750 96-xr 400r 96 -scott voltage yz3 2003
Κράνος : shoei xr1000

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

28/9/2009, 1:49 pm
εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι οποιοσδηποτε οδηγος εφυγε απο sb και πηγε motogp δεν καταφερε να κανει κατι καλο και το συναγωνισμο που εχουν τα sb δυστηχως δεν τον φτανουν τα motogp υποψην οτι τα sb εχουν και δυο αγωνες καθε φορα που τρεχουν και ευχαριστιεσε αγωνα.Να ξερετε οτι ειμαι λατρης των motogp αλλα η αληθεια να λεγετε
posnightmist
posnightmist
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 1908
Μοντέλο : Honda VFR 800 2002 Suzuki DRZ 400S 2002
Κράνος : ARAI RX-7 GP

28/9/2009, 1:56 pm
Popcorn Popcorn Popcorn
gabadoo
gabadoo
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male

28/9/2009, 2:11 pm
dirty wrote:εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι οποιοσδηποτε οδηγος εφυγε απο sb και πηγε motogp δεν καταφερε να κανει κατι καλο

Ο Wayne Rainey και ο Kevin Schwantz ελπιζω πως ολοι φνωριζουν τι εκαναν στα MotoGP ,ετσι;
Για διαβαστε απο που ξεκινησαν......Καλα καταλαβατε...Απο τα Σουπερμπαικς

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Schwantz

http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Rainey

Ο Eddie Lawson ;

http://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_Lawson

Ο Fast Freddie Spencer;

http://en.wikipedia.org/wiki/Freddie_Spencer

Παιδιααααα.....
Δεν ισχυει σας λεω οτι οι προερχομενοι απο τα SBK ΔΕΝ πετυχαινουν κατι καλο στα Μοτοgp...
Oυτε οτι υπαρχει καποια ελιτ.....
Ειναι θεμα συγκυριων και τεχνολογικης πρωτοποριας της ομαδος(ειτε που προυπαρχει,ειτε την δημιουργει μεσω της εξελιξης ο αναβατης...)
glystras
glystras
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male

28/9/2009, 2:43 pm
gabadoo wrote:
Βλεπω αγωνες μοτο και αυτοκινητου απο το '81 ,οταν ο πατερας μου με πηγαινε στα τελευταια Τατοια,και το Ακροπολις περνουσε εξω απο το σπιτι μου στην ειδικη Αλυκη-Ξηρονομη...
Η ολη εμπειρια μου απο αυτα ειναι οτι δεν υπαρχουν ελιτ....

Για πια ελιτ μου λετε;

σε όλα συμφωνώ και είμαι μαζί σου εκτός από αυτό…μου κάνει εντύπωση που δεν δέχεσαι την ελιτ.

εγώ ξέρω ότι σε κάθε άθλημα υπάρχει η κορυφαία κατηγορία αν θες να αφήσεις όνομα πρέπει να καταφέρεις να ξεχωρίσεις σε αυτή την ελιτ κατηγορία.

Αναφέρεις τον Fogarty o οποίος δημιούργησε το δικό του όνομα αλλά πάντα αμφισβητούσε τις ικανότητες των moto gp και όταν τελικά του δόθηκε η ευκαιρία και έτρεξε μαζί τους, ρούφηξε το αυγό του και ηρέμησε.

Και ο vermulen κάλος και αγαπημένος αλλά όπως και να το κάνουμε το ταλέντο του δεν ήταν τόσο ώστε να ξεχωρίσει, δεν φταίει ούτε ότι ήταν σε άσχημη ομάδα ούτε δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Αν τον πω αποτυχημένο δεν εννοώ σαν οδηγός αλλά απέτυχε στα GP. Απέτυχε να αποδείξει την αξία του ανάμεσα στους 10-15 καλύτερους του κόσμου χωρίς αυτό να τον μειώνει σαν οδηγό, απλά δεν είχε αυτό το παραπάνω.

Συμφωνώ μαζί σου ότι πολλοί οδηγαρες έχουν χαθεί……. αλλά οι πρωτοκλασάτοι είναι οδηγαρες. Υπάρχουν και περιπτώσεις σαν τον biasion αλλά ευτυχώς λίγες και σβήνουν κατευθείαν.

Ελιτ κατηγορία δεν σημαίνει ότι είσαι και ελιτ οδηγός αλλά αν έχεις αποδείξει την αξία σου μέσα σε αυτή την ομάδα τότε θεωρείσαι ελιτ

Σε κανένα δεν αρέσει να δίνει τσάμπα λεφτά όσοι τα παίρνουν το αξίζουν, δεν τα παίρνουν επιδή έχουν καλό manager, ή επικοινωνιακή γλώσσα.

Μην ξεχνάς και τον melandri που ενώ θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε κατηγορία εκτός GP και να πληρώνετε προτίμησε να κάτσει τσάμπα αλλά να είναι στα GP.

Επιτέλους μια εποικοδομητική διαφωνία…...cheers
gabadoo
gabadoo
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male

29/9/2009, 1:09 am
glystras wrote:

Επιτέλους μια εποικοδομητική διαφωνία…...cheers

Ευχομαι παντα να διαφωνουμε γενικοτερα ΠΑΝΤΑ με εποικοδομιτικο τροπο...Κατι βγαινει

Ζωντανια ρε παιδι μου...
Back to top