Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού;

+21
Al_Bandy
Tinder
legend
Παναγιώτης Κ.
gasoil
dirty
Ταξιδευτής
Fanrider
Φυσαλίδα
geoponos
georgevfr
glystras
Don John
Vvag
DoctorAbo
xristos280
finrod
'AGGEVI'
icex
apostat
Ο φυσικός
25 posters
Go down
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 8484
Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού; - Page 7 Empty Re: Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού;

14/9/2009, 5:58 pm
Ωχ ρε σεις, παραγυαλίζει το μάτι μου... Cool

Αλλά άσχετα απ' αυτό. Δε θα εμπιστευόσασταν εμένα που γυαλίζει το μάτι μου, και θα εμπιστευόσασταν αυτόν εδώ;!;!

Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού; - Page 7 Dsc4776

Για να μην βγάλω στη φόρα τι κάνει στις μανέτες του κόσμου... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
Κράνος : Shoei XR-1000

Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού; - Page 7 Empty Re: Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού;

14/9/2009, 6:09 pm
Καλά ρε συ, με είχες βγάλει φωτογραφία όταν έκανες στριπτίζ; lol! lol!

Μιας και το ανέφερες, ο κόσμος θέλει να δει ΜΑΝΕΤΕΣ!!!!
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

14/9/2009, 6:13 pm
Ο φυσικός wrote:Μιας και το ανέφερες, ο κόσμος θέλει να δει ΜΑΝΕΤΕΣ!!!!

Ok λοιπόν... αφού το θες... όλα στη φόρα: ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ. Προσοχή στα μηχανάκια σας παιδιά... Ειδικά όταν βλέπει aftermarket μανέτες, κάτι παθαίνει... lol! lol! lol!

Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού; - Page 7 Dsc4788

Τι λέτε για ένα μοτοσικλετιστικό κυνήγι θησαυρού; - Page 7 Dsc4789
georgevfr
georgevfr
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 386
Μοντέλο : VFR 800 ABS '08
Κράνος : Arai corcair rx 7

cover me with chocolate and throw me to the lesbians

14/9/2009, 6:35 pm
Απο εδω και περα σε οποιες εκδρομες ερχεται ο Φυσικος θα σκαω μητη με CBF 250
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

14/9/2009, 6:39 pm
Ωραίες οι ζάντες από το CBF, έχει και οικονομικό μοτέρ..... Whistle Whistle Popcorn
Παναγιώτης Κ.
Παναγιώτης Κ.
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2989
Μοντέλο : VFR - Varadero - CB 750 Boll d'or - Africa - Chappy
Κράνος : Shoei Raid 2 + Bell M4R Carbon

Ride hard, die young.........

14/9/2009, 9:10 pm
1. Παρακαλώ να βγάλετε απο τη λίστα συμμετοχών το ...........ερωτηματικό δίπλα απο το μηχανάκι μου, το πήρα, και το Σάββατο θα είμαι Αθήνα να το πάρω........
2. Αν ισχύουν ακόμα οι προτάσεις φιλοξενίας, παρακαλώ στείλτε road book, απο Αθήνα δεν ξέρω την τύφλα μου. Καταβαίνω με Aegean στις 13.30 (και καλά......), πάω Αιγάλεω να πάρω το μηχανάκι, και μετά είμαι στη διάθεση σας για καφέ, ΣΥΜΟΦΕ κλπ.
3. Κατά τί ώρα υπολογίζετε να λήξουν οι αθλοπαιδειές στα Βούρλα, να έχω μια ιδέα για την επιστροφή μου Καβάλα; Τι άλλα αθλήματα θα έχει το πρόγραμμα; (Καφέδες, Μάσσες......);
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

14/9/2009, 9:26 pm
Παναγιώτης Κ. wrote:1. Παρακαλώ να βγάλετε απο τη λίστα συμμετοχών το ...........ερωτηματικό δίπλα απο το μηχανάκι μου, το πήρα, και το Σάββατο θα είμαι Αθήνα να το πάρω........
2. Αν ισχύουν ακόμα οι προτάσεις φιλοξενίας, παρακαλώ στείλτε road book, απο Αθήνα δεν ξέρω την τύφλα μου. Καταβαίνω με Aegean στις 13.30 (και καλά......), πάω Αιγάλεω να πάρω το μηχανάκι, και μετά είμαι στη διάθεση σας για καφέ, ΣΥΜΟΦΕ κλπ.
3. Κατά τί ώρα υπολογίζετε να λήξουν οι αθλοπαιδειές στα Βούρλα, να έχω μια ιδέα για την επιστροφή μου Καβάλα; Τι άλλα αθλήματα θα έχει το πρόγραμμα; (Καφέδες, Μάσσες......);

1. Άντε λοιπόν κι άλλο ένα ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ (και θα πούμε κι άλλο... από κοντά!!) Thumbsup Thumbsup Thumbsup !!!

2. Η ΣΥΜΟΦΕ μας φιλοξενεί μόνο τις Δευτέρες, ωστόσο πιθανότατα κάτι να κανονιστεί και το Σάββατο... για τα καλορίζικα!

3. Φαντάζομαι αν ξεκινήσουμε στις 10.30, κατά τις 15.00 - 15.30 (βάζω μπόλικο να' χουμε) θα έχετε τερματίσει και θα τρώμε. Χτες το κάναμε κάτι λιγότερο από 4 ώρες αν δεν κάνω λάθος. Από εκεί κι ύστερα, θα παίξει μάσα σίγουρα και μετά βλέπουμε, καθένας ανάλογα με το πρόγραμμά του κανονίζει.

1. DoctorAbo (VFR 800 Fi) (?)
2. AGGEVI (VFR 800 Fi)
3. CB1-FAN (VFR 800 Fi)
4. Glystras (VFR 800 V-Tec)
5. Don John (με μια επιφυλαξη αν στραβωσει κατι με την δουλεια :( ) (γραναζωτο η μπιφτετκι? θα δουμε ;) )
6. Dirty (VFR 750 rc36ii)
7. Gasoil (VFR 800 V-Tec)
8. apostat (VFR 800 V-Tec) (με μια επιφύλαξη αν δεν προλάβω να αλλάξω λάστιχα)
9. Παναγιώτης Κ. (VFR 800 Fi)
10. legend (VFR 800 V-Tec)
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 1:03 pm
Παιδιά αν μπορείτε μέχρι αύριο, μεθαύριο (το πολύ) δηλώστε συμμετοχή να ξέρω πόσα roadbooks θα τυπώσω. Επειδή θα τα δώσω για τύπωμα (θα βγουν πάνω από 150 σελίδες όλα μαζί) θα χρειαστώ σίγουρα μία μέρα περιθώριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα δώσω Πέμπτη για να τα έχω Παρασκευή. Όπως και να' χει θα τυπώσω 2-3 παραπάνω να' χουμε, σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει τελευταία στιγμή (αν δλδ κάποιος το αποφασίσει το Σάββατο μη διστάσει να δηλώσει), αλλά καλό θα ήταν μέχρι Πέμπτη να ξέρω πόσοι θα' μαστε.

Ευχαριστώ!!
Bye
icex
icex
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 277
Μοντέλο : vfr 800 rc46 vfr 750 rc36
Κράνος : AGV TI TECH

http://www.icecubes.gr

15/9/2009, 1:10 pm
Eγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος,δεν ξερω τι θα γινει με τα πιτσιρικια,γι αυτο και δεν εχω δηλωση συμμετοχη αλλα
πιστευω στη χειροτερη να σας κανω παρεα μεχρι τα Καμμενα Βουρλα,για παρεα, και να γυρισω :(
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 1:13 pm
icex wrote:Eγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος,δεν ξερω τι θα γινει με τα πιτσιρικια,γι αυτο και δεν εχω δηλωση συμμετοχη αλλα
πιστευω στη χειροτερη να σας κανω παρεα μεχρι τα Καμμενα Βουρλα,για παρεα, και να γυρισω :(

Όπως θέλεις Χρήστο! Πάντως εγώ θα τυπώσω 2-3 παραπάνω... προσπάθησε βέβαια να το ξέρεις μέχρι μεθαύριο, αλλά όπως και να' χει υπάρχει ένα περιθώριο και μέχρι τελευταία στιγμή. Wink
icex
icex
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 277
Μοντέλο : vfr 800 rc46 vfr 750 rc36
Κράνος : AGV TI TECH

http://www.icecubes.gr

15/9/2009, 1:21 pm
Μεχρι μεθαυριο θα ξερω σιγουρα,αλλα απως και να εχει θα τα πουμε εστω και για βολτα.
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 1:22 pm
icex wrote:αλλα απως και να εχει θα τα πουμε εστω και για βολτα.

Thumbsup Thumbsup Thumbsup
gasoil
gasoil
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 252
Μοντέλο : VFR 03 VTEC ABS
Κράνος : Καμία επιλογή

15/9/2009, 1:54 pm
Vvag wrote:Παιδιά αν μπορείτε μέχρι αύριο, μεθαύριο (το πολύ) δηλώστε συμμετοχή να ξέρω πόσα roadbooks θα τυπώσω. Επειδή θα τα δώσω για τύπωμα (θα βγουν πάνω από 150 σελίδες όλα μαζί) θα χρειαστώ σίγουρα μία μέρα περιθώριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα δώσω Πέμπτη για να τα έχω Παρασκευή. Όπως και να' χει θα τυπώσω 2-3 παραπάνω να' χουμε, σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει τελευταία στιγμή (αν δλδ κάποιος το αποφασίσει το Σάββατο μη διστάσει να δηλώσει), αλλά καλό θα ήταν μέχρι Πέμπτη να ξέρω πόσοι θα' μαστε.

Ευχαριστώ!!
Bye

Βαγγέλη στείλε μου με mail το roadbook και αναλαμβάνω εγώ την εκτύπωση. Εννοείται εγχρωμα, λεισερ κλπ.
Να βοηθήσουμε ντε και λίγο hehehe Evil or Very Mad
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:00 pm
Να αναφέρω ότι θα πρέπει να έχετε όλοι tankbags για να έχετε μπροστά σας το roadbook και να μπορείτε να του ρίχνετε ματιές και εν κινήσει. Κάθε τόσο θα χρειάζεται να γυρίζετε σελίδα, οπότε θα πρέπει να μπαινοβγαίνει κι εύκολα. Παρατηρήθηκε επίσης ότι το Α4 δε χωράει στα δικά μας tankbag, οπότε το roadbook έγινε τελικά διάσταση 21(πλ.)x23(υψ.) οπότε φαντάζομαι δε θα έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα.

Αν κάποιος δεν έχει tankbag, ας ψάξει κάποια λύση τύπου χταπόδι, διχτάκι ή κάτι τέτοιο καθώς αν δεν έχει το roadbook μπροστά του στο ντεπόζιτο θα δυσκολευτεί. Φυσικά ευνοούνται οι δικάβαλοι, αφού θα μπορεί ο συνεπιβάτης να κρατάει το roadbook και να υπαγορεύει στον οδηγό τις οδηγίες. Οπότε ξανασκεφτείτε το για δικάβαλο...

Τέλος, έχετε μαζί σας ένα χάρτη της περιοχής (Φθιώτιδα) γιατί αν χαθείτε, μας πάρετε τηλέφωνο και μας πείτε "είμαι εκεί που ο δρόμος κάνει μια στροφή έχει 2 δέντρα και βουνά γύρω-γύρω" θα είναι δύσκολο να σας βοηθήσουμε... Φυσικά μπορείτε πάντα να μας πείτε ότι είστε στο σημείο "35" του roadbook π.χ. αλλά και πάλι, ένας χάρτης καλό είναι να υπάρχει. Άλλωστε σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εγκαταλείψει (λέω ΑΝ, μη βαράτε!) θα πρέπει να του πούμε που και πως να μας βρει.

Αυτά προς το παρόν! Smile
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:08 pm
gasoil wrote:Βαγγέλη στείλε μου με mail το roadbook και αναλαμβάνω εγώ την εκτύπωση. Εννοείται εγχρωμα, λεισερ κλπ.
Να βοηθήσουμε ντε και λίγο hehehe Evil or Very Mad

Έχεις πμ. Bye
apostat
apostat
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2107
Μοντέλο : VFR VTec, XR650
Κράνος : HJC HQ-1 carbon

15/9/2009, 2:10 pm
Vvag wrote:Έχεις πμ. Bye

Διαπλεκόμενα! Mad

Very Happy
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103

15/9/2009, 2:18 pm
μ@λ@κ@ μου δεν το πιστευω Shocked Shocked

Κωστα σου εστειλε τελικα το roadbook με πμ????????

Ερχομαι το απογευμα σπιτι σου να το αντιγραψω Razz

lol! lol!
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:21 pm
Don John wrote:μ@λ@κ@ μου δεν το πιστευω Shocked Shocked

Κωστα σου εστειλε τελικα το roadbook με πμ????????

Ερχομαι το απογευμα σπιτι σου να το αντιγραψω Razz

lol! lol!

Τώρα αν σας πω ότι δεν του το έστειλα θα με πιστέψετε;! Blush

Ενδεικτικά:

Vvag wrote:Επιπλέον αν στο στείλω θα δεις το roadbook από πριν και μετά θα πρέπει να σε σκοτώσουμε... rambo
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:28 pm
Vvag wrote:[quote="Vvag"]Επιπλέον αν στο στείλω θα δεις το roadbook από πριν και μετά θα πρέπει να σε σκοτώσουμε... rambo

Αυτες οι δουλειες παρακαλω να ανατιθενται προς τα εδω Cool

Μην ξεχναμε και το ονομα μας!!

θα το κανω να φανει ως ατυχημα Razz

lol! lol! lol! lol!
dirty
dirty
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 1985
Μοντέλο : vfr 750 96-xr 400r 96 -scott voltage yz3 2003
Κράνος : shoei xr1000

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

15/9/2009, 2:37 pm
Don John wrote:
Vvag wrote:
Vvag wrote:Επιπλέον αν στο στείλω θα δεις το roadbook από πριν και μετά θα πρέπει να σε σκοτώσουμε... rambo

Αυτες οι δουλειες παρακαλω να ανατιθενται προς τα εδω Cool

Μην ξεχναμε και το ονομα μας!!

θα το κανω να φανει ως ατυχημα Razz

lol! lol! lol! lol!
οι βρωμικες δουλειες ξερεις σε ποιον πρεπει να πηγαινουν γι αυτο σε παρακαλω κανε περα να κανω την δουλεια μου ησυχα και ωραια
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:45 pm
dirty wrote:
]οι βρωμικες δουλειες ξερεις σε ποιον πρεπει να πηγαινουν γι αυτο σε παρακαλω κανε περα να κανω την δουλεια μου ησυχα και ωραια

ok αδελφε!

Παντα υπαρχει χωρος για νεους στην φαμιλια Κορλεονε Cool
Θα αναλαβεις των "βρωμικη" δουλεια με τον gasoil και ως γνησιος Don θα σου διασφαλισω λαμπρο μελλον Wink

lol! lol! lol!

Last edited by Don John on 15/9/2009, 4:14 pm; edited 1 time in total
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 2:54 pm
Καλά, δεν μπορείτε να σοβαρευτείτε λίγο; Αυτό δεν είναι φόρουμ, είναι stand comedy. Έλεος!!!
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 3:08 pm
Ο φυσικός wrote:Καλά, δεν μπορείτε να σοβαρευτείτε λίγο; Αυτό δεν είναι φόρουμ, είναι stand comedy. Έλεος!!!

silent silent Crying or Very sad Crying or Very sad
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 3:43 pm
Ο φυσικός wrote:Καλά, δεν μπορείτε να σοβαρευτείτε λίγο; Αυτό δεν είναι φόρουμ, είναι stand comedy. Έλεος!!!

Είπε ο γάιδαρος τους πετεινούς κεφάλες. Cool
Καλά σκάω, μη φάω αποβολή και ποινολόγιο... Blush
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 3:56 pm
Να και τι λεει ο καιρος για Κυριακη στην περιοχη Smile

Τοπική ώρα Θερμ°C Διεύθυνση Ανέμου Ταχύτητα ΑνέμουKm/h Υγρ % Καιρός
00:00 19.2 °C ΒΔ 6 Km/h (2Bf) 59 Αυξημένη συννεφιά
03:00 19 °C ΒΒΑ 6 Km/h (2Bf) 57 Συννεφιά
06:00 18.4 °C ΒΑ 7 Km/h (2Bf) 70 Συννεφιά
09:00 20.7 °C ΒΑ 9 Km/h (2Bf) 77 Συννεφιά
12:00 23.1 °C ΒΑ 12 Km/h (3Bf) 63 Συννεφιά
15:00 23.7 °C ΒΑ 13 Km/h (3Bf) 53 Συννεφιά
18:00 22.6 °C ΒΑ 13 Km/h (3Bf) 54 Συννεφιά
21:00 19.1 °C ΒΒΑ 7 Km/h (2Bf) 67 Συννεφιά

Μια χαρα δηλαδη και ιδανικος για να μην διψασουν κατω απο τον ηλιο οι χαμενοι Very Happy Thumbsup Thumbsup
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 6:04 pm
Vvag wrote:Να αναφέρω ότι θα πρέπει να έχετε όλοι tankbags για να έχετε μπροστά σας το roadbook και να μπορείτε να του ρίχνετε ματιές και εν κινήσει. Κάθε τόσο θα χρειάζεται να γυρίζετε σελίδα, οπότε θα πρέπει να μπαινοβγαίνει κι εύκολα. Παρατηρήθηκε επίσης ότι το Α4 δε χωράει στα δικά μας tankbag, οπότε το roadbook έγινε τελικά διάσταση 21(πλ.)x23(υψ.) οπότε φαντάζομαι δε θα έχει κάποιος αυτό το πρόβλημα.

Αν κάποιος δεν έχει tankbag, ας ψάξει κάποια λύση τύπου χταπόδι, διχτάκι ή κάτι τέτοιο καθώς αν δεν έχει το roadbook μπροστά του στο ντεπόζιτο θα δυσκολευτεί. Φυσικά ευνοούνται οι δικάβαλοι, αφού θα μπορεί ο συνεπιβάτης να κρατάει το roadbook και να υπαγορεύει στον οδηγό τις οδηγίες. Οπότε ξανασκεφτείτε το για δικάβαλο...

Τέλος, έχετε μαζί σας ένα χάρτη της περιοχής (Φθιώτιδα) γιατί αν χαθείτε, μας πάρετε τηλέφωνο και μας πείτε "είμαι εκεί που ο δρόμος κάνει μια στροφή έχει 2 δέντρα και βουνά γύρω-γύρω" θα είναι δύσκολο να σας βοηθήσουμε... Φυσικά μπορείτε πάντα να μας πείτε ότι είστε στο σημείο "35" του roadbook π.χ. αλλά και πάλι, ένας χάρτης καλό είναι να υπάρχει. Άλλωστε σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εγκαταλείψει (λέω ΑΝ, μη βαράτε!) θα πρέπει να του πούμε που και πως να μας βρει.

Αυτά προς το παρόν! Smile

Πολύ σωστά τα όσα γράφει ο Βαγγέλης, να προσθέσω και τις δικές μου παρατηρήσεις.

1. Αν δεν έχετε, ή δεν θέλετε tank bag μπορείτε να πιάσετε στο τεπόζιτο με κολλητική ταινία μια διαφάνεια μέσα στην οποία θα έχετε το road book.

2. Οι χωματόδρομοι είναι εκτός παιχνιδιού, άρα καμία διασταύρωση με χωματόδρομο δεν καταγράφεται στο road book, όσο κεντρικός και αν είναι ο χωματόδρομος. Για εσάς δεν υπάρχει κανένας χωματόδρομος.

3. Είναι πολύ σημαντικό (όσο και κουραστικό) να μηδενίζετε σε κάθε διασταύρωση έναν από τους μερικούς χιλιομετρητές σας. Σε αντίθετη περίπτωση το όποιο σφάλμα του κοντέρ σας μαζεύεται και μετά από κάποια χιλιόμετρα δεν θα έχετε αντιστοίχηση με τις αποστάσεις του road book.

4. Αν θυμάστε ποια ήταν η τελευταία διασταύρωση στην οποία σίγουρα πηγαίνατε σωστά και πως θα γυρίσετε σε αυτή τότε αποκλείεται να χαθείτε.

5. Με τον Βαγγέλη είμαστε σε συζήτηση για το πως θα βγει ο νικητής. Αναμείνατε στην οθόνη σας.

6. Μπράβο Γιάννη για την πρόβλεψη καιρού, μακάρι να είναι έτσι, το έχουμε άγχος. Thumbsup

scooter scooter scooter scooter
finrod
finrod
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 465
Μοντέλο : VFR800 ABS
Κράνος : Καμία επιλογή

15/9/2009, 6:12 pm
Γκουχ γκουχ.
Αν και δεν παίζω, έτσι από περιέργεια ρωτάω.
GPS επιτρέπεται;;;
apostat
apostat
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2107
Μοντέλο : VFR VTec, XR650
Κράνος : HJC HQ-1 carbon

15/9/2009, 6:39 pm
finrod wrote:GPS επιτρέπεται;;;

Εγώ το GPS το έχω σαν βιοτεχνολογικό πρόσθετο, ενσωματωμένο πάνω μου. Θέλω δεν θέλω λοιπόν, θα το έχω μαζί μου. Rolling Eyes
Παναγιώτης Κ.
Παναγιώτης Κ.
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2989
Μοντέλο : VFR - Varadero - CB 750 Boll d'or - Africa - Chappy
Κράνος : Shoei Raid 2 + Bell M4R Carbon

Ride hard, die young.........

15/9/2009, 7:35 pm
Ο φυσικός wrote:.....................................

5. Με τον Βαγγέλη είμαστε σε συζήτηση για το πως θα βγει ο νικητής. Αναμείνατε στην οθόνη σας.

.................................
Μα είναι απλό, αυτός που θα χτυπήσει τα περισσότερα σουβλάκια...........
Vvag
Vvag
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

15/9/2009, 7:46 pm
Παναγιώτης Κ. wrote:
Μα είναι απλό, αυτός που θα χτυπήσει τα περισσότερα σουβλάκια...........

Αυτό είναι μία ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ιδέα, σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία.... Evil or Very Mad
Το GPS δε νομίζω πως θα βοηθήσει σε κάτι (πέραν του ότι έχεις ένα χάρτη μαζί σου, που ούτως ή άλλως χρειάζεται) οπότε.. γιατί όχι. Άλλωστε να μέρη που πάμε δεν τα ξέρετε... Κύριε καθηγητά αν έχετε αντίθετη άποψη να την εκφράσετε. Smile
Back to top