- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103
Αλόνσο: "Ισπανός, Ιταλός και Έλληνας κέρδισαν τη Γερμανία"
22/7/2012, 6:45 pm
Δήλωση με σημασία του Φερνάντο Αλόνσο μετά την άνετη νίκη του στο grand prix του Χόκενχαϊμ. "Ένας Ισπανός οδηγός με ιταλικό όχημα και Έλληνα σχεδιαστή κέρδισαν εκτός έδρας τη Γερμανία". Ο πιλότος της Ferrari, μάλιστα, άφησε δεύτερο τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Η δήλωση του Αλόνσο έγινε μετά το τέλος του αγώνα και κατόπιν σχετικής ερώτησης περί άτυπης νίκης της Ισπανίας επί της Γερμανίας. Ο Ισπανός πιλότος στην αρχή έδειξε ότι δεν ήθελε να απαντήσει αλλά τελικά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι: "ένας Ισπανός οδηγός με ιταλικό όχημα και Έλληνα σχεδιαστή μέσα στην ομάδα, κέρδισε την Γερμανία εντός έδρας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από τα πολιτικά, αλλά είναι γεγονός ότι η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή. Το διασκεδάσαμε".
Ο Έλληνας σχεδιαστής της Ferrari είναι ο Νικόλας Τομπάζης, ο οποίος είναι αεροδυναμιστής και επικεφαλής σχεδιαστικής ομάδας της scuderia
ΠΗΓΗ
Η δήλωση του Αλόνσο έγινε μετά το τέλος του αγώνα και κατόπιν σχετικής ερώτησης περί άτυπης νίκης της Ισπανίας επί της Γερμανίας. Ο Ισπανός πιλότος στην αρχή έδειξε ότι δεν ήθελε να απαντήσει αλλά τελικά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι: "ένας Ισπανός οδηγός με ιταλικό όχημα και Έλληνα σχεδιαστή μέσα στην ομάδα, κέρδισε την Γερμανία εντός έδρας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από τα πολιτικά, αλλά είναι γεγονός ότι η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή. Το διασκεδάσαμε".
Ο Έλληνας σχεδιαστής της Ferrari είναι ο Νικόλας Τομπάζης, ο οποίος είναι αεροδυναμιστής και επικεφαλής σχεδιαστικής ομάδας της scuderia
ΠΗΓΗ
- VEFALIFTΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 1984
Μοντέλο : GSXR 750,TRANSALP 700, SYM 200 ST
Κράνος : SHOEI XR1100
Γρηγορότερος είναι αυτός που επιστρέφει . . .
Re: Αλόνσο: "Ισπανός, Ιταλός και Έλληνας κέρδισαν τη Γερμανία"
23/7/2012, 12:40 am
- SCORPIOSΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 3277
Μοντέλο : VFR800
Κράνος : shoei xr1100
δεν ειμαι του πνευματος ειμαι του οινοπνευματος…..
Re: Αλόνσο: "Ισπανός, Ιταλός και Έλληνας κέρδισαν τη Γερμανία"
23/7/2012, 9:52 am
forza scuderia.