Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

+10
MRS ELEVATOR
DoctorAbo
Ο φυσικός
Don John
Fanrider
Postman
Them1s xXx
Caracal
vtecpatra
Παναγιώτης Κ.
14 posters
Go down
Παναγιώτης Κ.
Παναγιώτης Κ.
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2989
Μοντέλο : VFR - Varadero - CB 750 Boll d'or - Africa - Chappy
Κράνος : Shoei Raid 2 + Bell M4R Carbon

Ride hard, die young.........

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών Empty Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

25/3/2012, 8:44 am
Στην αρχαία Ελλάδα κανένας από τους παρακάτω δεν θα είχε δικαίωμα να μετέχει στα κοινά...

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ το1952:
Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος.
Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφοριών και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις... οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα προσέξτε διαχειριστής / εφοδιαστής.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα
του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...

(Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Δρ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ)
vtecpatra
vtecpatra
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2063
Μοντέλο : VFR 800 VTEC 03
Κράνος : Διαφορα ....

Ω παπαχού μάου μάου!!
http://www.2troxo.gr

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών Empty Re: Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

25/3/2012, 11:46 am
ολοι με την λαμογια απο μικρη ηλικία,και μετα θέλουμε να μας κυβερνήσουν αυτοί οι άνθρωποι που δεν προσεφεραν τίποτα στην μαμά πατρίδα,εμέις δηλαδη που πηγαμε φαντάροι και ναύτες η ότι αλλο υπηρέτησε ο καθένας μας είμασταν μαλάκες .

Την επόμενη φορά που ψηφίσουμε καλό θαταν καναμε να ψάχναμε λίγο ποιός είναι αυτός που ζητάει την ψήφο μας?

Μπράβο Παναγιώτη για το πόστ

Caracal
Caracal
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2350
Μοντέλο : NC21, 2*NC30, NC35, RC36-2, SC45
http://forcev4.blogspot.gr/

25/3/2012, 6:43 pm
Χαχαχαχα αν αληθεύουν όλα αυτά, είναι κορυφαίοι όλοι τους.

Το τακτικό τους χρέος τους στην πατρίδα το απέφυγαν, αλλά θέλουν να μας πείσουν ότι τους χρωστάμε να μας κυβερνήσουν.

Εύγε, πάντα τέτοια.

Ο Καρατζαφέρης ξέρει και τον Κάκαλο, τον Χλαπάτσα, τον ntalas, τον Πλαπούτα και τον παλιό 576 και σήμερα;

.
.
.
.

Ρε τι γιαούρτια και αηδίες, 7.62 θέλουν να ξεβρωμίσουμε...
Them1s xXx
Them1s xXx
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 965
Μοντέλο : Aprilia Tuono 1000 r
Κράνος : Arai Quantum II DNA (το καλύτερο Αrai )

25/3/2012, 7:35 pm
Caracal wrote:

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 800px-HK_MG4_01
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 5672
Μοντέλο : John Deere 990HP
Κράνος : M-1935 απο τον πολεμο.

https://www.youtube.com/hornetkav

25/3/2012, 11:36 pm
Them1s xXx wrote:
Caracal wrote:

......ετσι ακριβως.... μια και εξω.....
το HK MG4 περνει 5.56!!!!!

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών Hk11e

ΗΚ11 με 7.62 !!! Razz Razz Razz Razz Razz
Fanrider
Fanrider
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2290
Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125
Κράνος : Shoei XR-1000

Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε

25/3/2012, 11:45 pm
Στο χερι μας ειναι τωρα που εχουμε εκλογες να τους γραψουμε (ΕΔΩ)
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103

26/3/2012, 12:09 am
Caracal wrote:

Them1s xXx wrote:

postmankav wrote:

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών Hk11e

ΗΚ11 με 7.62 !!! Razz Razz Razz Razz Razz

7,62 Neutral , 5,56 Suspect

Χμμμμμμμμμμ Suspect

9mm δεν μας κανουν λετε? confused

Θεμακο για δες αυτο και πες μου Wink

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών P1010825k
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 12:25 am
Ομως, και ανεξαρτητα απο την παραπανω πλακα, και ΣΑΦΩΣ συμφωνωντας με τα οσα σχολιασατε θα κανω την εξης αφελη ερωτηση Suspect

Οκ αντε και να κοιταμε ΚΑΙ αυτο το στοιχειο (οπως ΣΩΣΤΑ λεει ο Γιωργος)...................ομως αναλογιζεστε ποσοι ειναι και αυτοι που ΝΑΙ μας θεωρουν μαλακες οσους υπηρετησαμε και θεωρουν μαγκια και εξυπναδα την αποφυγη στρατευσης?

Λετε αυτοι να ειναι λιγοι?
Λετε να ενοχληθουν αν μαθουν οτι ο μακακας Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 813843 που ψηφιζουν δεν υπηρετησε?

Αλλα τι γραφω και εγω τωρα Blush , ειμαι απαραδεκτος........... θιγω τον "προοδευτισμο" και την "ελευθερια" ολων αυτων των καλων παιδιων Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 322583
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 1:05 am
Don John wrote:Ομως, και ανεξαρτητα απο την παραπανω πλακα, και ΣΑΦΩΣ συμφωνωντας με τα οσα σχολιασατε θα κανω την εξης αφελη ερωτηση Suspect

Οκ αντε και να κοιταμε ΚΑΙ αυτο το στοιχειο (οπως ΣΩΣΤΑ λεει ο Γιωργος)...................ομως αναλογιζεστε ποσοι ειναι και αυτοι που ΝΑΙ μας θεωρουν μαλακες οσους υπηρετησαμε και θεωρουν μαγκια και εξυπναδα την αποφυγη στρατευσης?

Λετε αυτοι να ειναι λιγοι?
Λετε να ενοχληθουν αν μαθουν οτι ο μακακας Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 813843 που ψηφιζουν δεν υπηρετησε?

Αλλα τι γραφω και εγω τωρα Blush , ειμαι απαραδεκτος........... θιγω τον "προοδευτισμο" και την "ελευθερια" ολων αυτων των καλων παιδιων Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 322583

Respect Respect
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S

26/3/2012, 1:10 am
Η θητεία θα έπρεπε να υπηρετείται από όλους (και βέβαια θα έπρεπε να έχει και κάποιο νόημα, εννοώ να μας παρέχει κάποια εκπαίδευση και όχι να μας μετατρέπει αποκλειστικά σε πατατοκαθαριστή, σκουπιδοκουβαλητή και σκοπάνθρωπο. Μεγάλη κουβέντα...)

Δυστυχώς, όλοι όσοι ξέρω (όλοι!) έχουν βάλει κάποιο μέσο για να βελτιώσουν όσο γίνεται τη θητεία τους. Άλλος πολύ και άλλος λιγότερο, ανάλογα με το μέσο του ο καθένας! Το ερώτημα, λοιπόν, είναι γιατί μας ενοχλεί τόσο το τι έκαναν οι πολιτικοί όταν εμείς κάνουμε τα ίδια τόσα χρόνια; Μήπως όχι γιατί θέλουμε η θητεία να είναι ίδια για όλους (όπως, επαναλαμβάνω, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) αλλά γιατί ψιλοζηλεύουμε που δεν είχαμε τόσο καλό βύσμα; Neutral

Don και Postman όπως καταλαβαίνετε, δεν αναφέρομαι σε σας αλλά στη γενικότερη τάση κραξίματος των πολιτικών, λες και οι πολίτες αυτής της χώρας ήταν άσπιλες παρθένες.
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 1:22 am
Ο φυσικός wrote:
Δυστυχώς, όλοι όσοι ξέρω (όλοι!) έχουν βάλει κάποιο μέσο για να βελτιώσουν όσο γίνεται τη θητεία τους. Άλλος πολύ και άλλος λιγότερο, ανάλογα με το μέσο του ο καθένας! .............................Don και Postman όπως καταλαβαίνετε, δεν αναφέρομαι σε σας ..................

Εγω παλι Τακη μου, "ολοι οσοι ξερω", ΔΕΝ "εχουν βαλει (ολοι) καποιο μεσο για να βελτιωσουν οσο γινεται την θητεια τους" Suspect

και φυσικα καταλαβαινω πως δεν αναφεροσουν σε εμενα (η και στον Γιωργο επισης) Wink cheers
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 1:27 am
Γιάννη πραγματικά όλοι όσοι ξέρω το έχουν κάνει. Όλοι. Μακάρι η δική σου στατιστική να είναι η σωστή, ειδικά αν αναφέρεσαι σε άτομα της δικής μου γενιάς.
DoctorAbo
DoctorAbo
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 4379
Μοντέλο : R 1200 GS
Κράνος : HJC FG 15 B.S. REPLICA

καπ καπ κει κατ κατ καν γκαπ γκαπ

26/3/2012, 1:35 am
Don John wrote:
Ο φυσικός wrote:
Δυστυχώς, όλοι όσοι ξέρω (όλοι!) έχουν βάλει κάποιο μέσο για να βελτιώσουν όσο γίνεται τη θητεία τους. Άλλος πολύ και άλλος λιγότερο, ανάλογα με το μέσο του ο καθένας! .............................Don και Postman όπως καταλαβαίνετε, δεν αναφέρομαι σε σας ..................

Εγω παλι Τακη μου, "ολοι οσοι ξερω", ΔΕΝ "εχουν βαλει (ολοι) καποιο μεσο για να βελτιωσουν οσο γινεται την θητεια τους" Suspect

και φυσικα καταλαβαινω πως δεν αναφεροσουν σε εμενα (η και στον Γιωργο επισης) Wink cheers

Σωστός ο Ντον ! Τάκη η δήλωσή σου κάνει κάτι σε ¨γενικότητα". 26 Μήνες Θητεία στο Π.Ν. εξ ων 3 μήνες εκπαίδευσης στο Παλάσκα - 17 μήνες καράβι και 7 μήνες στεριά (παρόλο που τότε προβλεπόταν να κάνει κανείς 12 μήνες καράβι. Οπότε βγάλε με από τους γνωστούς σου ή διόρθωσε τη δήλωση ΙΧΑΑΑΑΑΑ Razz Wink
Υ.Γ.
(προτιμώ το δεύτερο βεβαίως βεβαίως)
Η δήλωσή σου με υποχρέωσε να απαντήσω
Ο φυσικός
Ο φυσικός
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 1:46 am
1. Παιδιά να οργανωθούμε να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής. Όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι! Smile
2. Αναφέρομαι σε ανθρώπους της γενιάς μου. Εσύ και ο Ντον δεν μετράτε. Blush Σοβαρά, τώρα, μιλώ για κόσμο που πήγε στρατό από το 90 και μετά. Για αυτό το διάστημα έχω δεδομένα.
2. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Το θέμα είναι ότι η στρατιωτική θητεία είναι από τις πιο αγαπημένες ενασχολήσεις βυσμάτων, μέσων και γνωστών. Διαφωνεί κανείς με αυτό;
MRS ELEVATOR
MRS ELEVATOR
Μέλος
Μέλος
Info
Female
Mηνύματα : 279
Μοντέλο : CBR 1000 RR
Κράνος : SHARK

26/3/2012, 9:52 am
Ανατρέχοντας σε ιστορικά γεγονότα βλέπουμε ότι μεγάλες διαμάχες με θύματα τον απλό λαό οφείλονται στην ύπαρξη ''βυσμάτων'' ...
Στην Βυζαντινή αυτοκρατορία η εικονομαχία( διαμάχη ενός αιώνα με νεκρούς, φυλακίσεις και εξορίες) ξεκίνησε με αφορμή (και όχι αιτία κατά την γνώμη μου) την απαγόρευση της λατρείας των εικόνων.
Στις μεταρρυθμίσεις του Λέοντα του Γ του Ίσαυρου όμως συμπεριλαμβάνονταν και η εξής :

Όλοι οι ανώτεροι κληρικοί και μοναχοί όφειλαν πριν λάβουν ιερατικό αξίωμα να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία (συν το ότι επιβλήθηκε φόρος στην περιουσία της εκκλησίας ).

Στα βιβλία της ιστορίας αναφέρεται ότι η λήξη της εικονομαχίας ήρθε με την Ζ Οικουμενική Σύνοδο από την Θεοδώρα όπου συμφωνήθηκε (ως προς την αφορμή) ότι θα λατρεύεται το ιερό πρόσωπο της εικόνας και όχι τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένη. Έτσι απλά έληξε το ζήτημα έγινε αναστήλωση των εικόνων, δόθηκε έμφαση στην καταστροφή που είχε γίνει σε πολλά ψηφιδωτά κλπ και αυτό γιορτάζει η εκκλησία την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται τι έγινε με την στρατιωτική θητεία των ανώτερων κληρικών όπως και με τους φόρους που όφειλε να πληρώνει η εκκλησία.

Πάντα και παντού τα ίδια και τα ίδια. Τα καλά και συμφέροντα και ο απλός λαός γραμμένος εκεί που δεν παίρνει μελάνι.

Αναρωτιόμαστε μετά τί έκανε ο Παπούλιας , ο Παπανδρέου και ο κάθε Θητεία Ελλήνων Πολιτικών 813843

Ένα σύστημα δομημένο από πολύ πολύ παλιά με ανισότητες και καταπάτηση της δικαιοσύνης ....

Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 6:20 pm
....αντε να πω και εγω... απο την αρχη δήλωσα ΛΟΚ , αλλα λογο σπουδων με στείλανε στο πυροβολικό, και ΝΑΙ εβαλα βύσμα να παω στα "MLRS" ...τι ναι αυτο ψαξτε να δείτε!!! Δεν εβαλα βύσμα να αποφύγω κατι , το εκανα για να κανω κατι μεσα στο στρατο και να μην βαραω μύγες 18μηνες!!! Εγω περασα και καλα και άσχημα, αλλαι τουλαχιστον ξερω τι πρεπει να κανω αν γινει κατι!!!! Wink Wink
apostat
apostat
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2107
Μοντέλο : VFR VTec, XR650
Κράνος : HJC HQ-1 carbon

26/3/2012, 6:41 pm
Για την ιστορία, ο postmankav ήταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσα και εγώ σπαστή θητεία σε ένα από τα δίμηνα που ήμουν εκεί. Η μονάδα του είχε μάλιστα την Πύλη, και είμαι σίγουρος ότι μου βάρεσε προσοχές (όπως όλοι οι άλλοι) όταν μπαινόβγαινα με το αυτοκίνητό μου, νομίζοντας ότι είμαι αξιωματικός. Εγώ βέβαια ήμουν ευγενικός αξιωματικός και ανταπέδιδα πάντα με ένα βαριεστημένο νεύμα, όπως είχα δει να κάνουν οι Αμερικάνοι στην ταινία Hair. lol!

Κρίμα να μην το γνωρίζω τότε. Θα έτρωγε φοβερό δούλεμα, και ας έχανα της προσοχές. Very Happy
Και για να ήμαστε δίκαιοι, η μονάδα του ήταν από τις χειρότερες στον ελληνικό στρατό (από άποψη ανέσεων), οπότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κατηγορήσει γα βύσμα. Wink
Postman
Postman
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

26/3/2012, 6:47 pm
apostat wrote:Για την ιστορία, ο postmankav ήταν στο στρατόπεδο που υπηρετούσα και εγώ σπαστή θητεία σε ένα από τα δίμηνα που ήμουν εκεί. Η μονάδα του είχε μάλιστα την Πύλη, και είμαι σίγουρος ότι μου βάρεσε προσοχές (όπως όλοι οι άλλοι) όταν μπαινόβγαινα με το αυτοκίνητό μου, νομίζοντας ότι είμαι αξιωματικός. Εγώ βέβαια ήμουν ευγενικός αξιωματικός και ανταπέδιδα πάντα με ένα βαριεστημένο νεύμα, όπως είχα δει να κάνουν οι Αμερικάνοι στην ταινία Hair. lol!

Κρίμα να μην το γνωρίζω τότε. Θα έτρωγε φοβερό δούλεμα, και ας έχανα της προσοχές. Very Happy
Και για να ήμαστε δίκαιοι, η μονάδα του ήταν από τις χειρότερες στον ελληνικό στρατό (από άποψη ανέσεων), οπότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κατηγορήσει γα βύσμα. Wink

....χαχαχαχα αρε Σταθη να μην σε ξερω τοτε.. χαχααχαχ ναι μετα την χλιδα στα mlrs ηρθε το χαος στη Αλεξ/πολη... χαχαχαχχχαχα
...παντως δεν σε θυμάμαι , πυλη δεν εκανα πολυ!!!! Very Happy Very Happy
Them1s xXx
Them1s xXx
Κολλημένο μέλος
Κολλημένο μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 965
Μοντέλο : Aprilia Tuono 1000 r
Κράνος : Arai Quantum II DNA (το καλύτερο Αrai )

27/3/2012, 12:42 am
Don John wrote:

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών P1010825k[/color]

To συγκεκριμένο Glock πρέπει να είναι το 18, που είναι φούλ αυτόματο...το είχα "δεί" στα χέρια ενός Ισραηλινού συναδέλφου....
κ δεν κλωτσάει το άτιμο... Wink
καλή μετασκευή... Wink
Αλλά το έχω δεί κ εδώ με το απλό που έχει ένας "φίλος".. Wink Razz
gazoza
gazoza
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 166
Μοντέλο : CB 600 HORNET
Κράνος : SHOEI XR1000

27/3/2012, 8:33 pm
Ε λοιπόν το παραδέχομαι! Όχι απλά έβαλα μέσον, αλλά έβαλα μέσον για να πάω στη Στρατονομία (πρώην ΕΣΑ). Ναι ήμουν ένα κατάπτυστο καρακόλι. Η πλάκα είναι ότι έβαλα μέσον για Στρατονομία γιατί ήταν το μόνο σώμα όπου έκανες 4 αντί για 6 μήνες παραμεθώριο και μετά επέστρεφες Αθήνα, αλλά την ημέρα που περιμέναμε τις μεταθέσεις από Μυτιλήνη για Αθήνα, άλλαξε το σύστημα και έκατσα και άλλους δυο μήνες στη Μυτιλήνη (παρεπιπτόντως πέρασα ζάχαρη). Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν όταν μου ήρθε η μετάθεση και αντί για Αθήνα με έστειλαν δεσμοφύλακα στις Φυλακές Ενόπλων Δυνάμεων, στον Αυλώνα, όπου πέρασα τρεις από τους χειρότερους μήνες της ζωής μου. Τελικά κατέληξα αξιωματικός υπηρεσίας (3 έξω 1 μέσα) στο ΜΛΣΝ (πεντάγωνο), όπου απέκτησα παθολογική υπνηλία (θα κοιμόμουν και 16 ώρες την ημέρα). Ειλικιρινά μετά από τόσα χρόνια έχω μετανιώσει και θα προτιμούσα να έχω πάει σε κάποια μάχιμη μονάδα πυροβολικού!
Dimitrisk12
Dimitrisk12
Μέλος
Μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 246
Μοντέλο : VFR 800 VTEC, PCX 125
Κράνος : SHOEI MULTITECH, X-LITE X 801 RR

27/3/2012, 8:39 pm
Εγώ δεν έβαλα βύσμα (δεν με ενδιέφερε καν να βάλω) και το αποτέλεσμα ήταν Τ/Φ στο Μανταμάδο (Μυτιλίνη)... Τι να κάνουμε, κάποιος πρέπει να πάει κι εκεί...
Fanrider
Fanrider
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2290
Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125

Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε

27/3/2012, 8:46 pm
Dimitrisk12 wrote:Εγώ δεν έβαλα βύσμα (δεν με ενδιέφερε καν να βάλω) και το αποτέλεσμα ήταν Τ/Φ στο Μανταμάδο (Μυτιλίνη)... Τι να κάνουμε, κάποιος πρέπει να πάει κι εκεί...

Και γω ειχα βαλει μεσο για Μυτιλινη χαχαχα , στη Μόρια 296ΤΕ , και εφυγα με 75 μερες φυλακη , ειχα φοβερο βυσμα lol! lol!
Don John
Don John
Αρχαίο μέλος
Αρχαίο μέλος
Info
Male

27/3/2012, 8:48 pm
Them1s xXx wrote:

To συγκεκριμένο Glock πρέπει να είναι το 18, που είναι φούλ αυτόματο...το είχα "δεί" στα χέρια ενός Ισραηλινού συναδέλφου....
κ δεν κλωτσάει το άτιμο... Wink
καλή μετασκευή... Wink
Αλλά το έχω δεί κ εδώ με το απλό που έχει ένας "φίλος".. Wink Razz

το 17 ειναι Θεμη μου Rolling Eyes

πιστεψε με Wink
Caracal
Caracal
Παλιό μέλος
Παλιό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 2350
Μοντέλο : NC21, 2*NC30, NC35, RC36-2, SC45
http://forcev4.blogspot.gr/

27/3/2012, 9:41 pm
Τι λέγατε για ΗΚ11; Count me in!!! Razz

<script src='http://img268.imageshack.us/shareable/?i=hk11.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Θητεία Ελλήνων Πολιτικών Hk11</noscript>

chr1s_86
chr1s_86
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
Info
Male
Mηνύματα : 474
Μοντέλο : '88 BROS & '01 VFR
Κράνος : SHARK

27/3/2012, 10:30 pm
Fanrider wrote:Στο χερι μας ειναι τωρα που εχουμε εκλογες να τους γραψουμε (ΕΔΩ)

Ελπίζω να μην εννοείς την αποχή γιατί αυτό τους βοηθάει όσο υπάρχουν οι "στανταρ" ψηφοφόροι τους!!

Ο φυσικός wrote: (και βέβαια θα έπρεπε να έχει και κάποιο νόημα, εννοώ να μας παρέχει κάποια εκπαίδευση και όχι να μας μετατρέπει αποκλειστικά σε πατατοκαθαριστή, σκουπιδοκουβαλητή και σκοπάνθρωπο. Μεγάλη κουβέντα...)

Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς... Πήγα πεζοναύτης μετά από δική μου επιλογή και εκτός από κάποιες μικρές εξαιρέσεις (ασκήσεις σε βουνό/χιόνι, χρήση διαφόρων όπλων κτλ) το μεγαλύτερο μέρος της θητείας αφορούσε σκοπιά και περίπολα στο στρατόπεδο... Thumbdown
Back to top