Λαμία - Μενδενίτσα. Πάσχα 2009
+7
Passenger
hemre
Φυσαλίδα
Ταξιδευτής
finrod
macrozan
Vvag
11 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- VvagΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 8484
Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3
Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!
Λαμία - Μενδενίτσα. Πάσχα 2009
21/4/2009, 12:26 am
Ακολουθεί περιγραφή 3ημέρου που πήγα στη Λαμία να δω λίγο τον παππού μου (που εδώ και κάποια χρόνια έχει απομείνει μόνος του, να περιμένει πως και πως κάτι τέτοιες επισκέψεις από τα παιδιά και τα εγγόνια του... ) και το θείο μου (που ήρθε από τις Βρυξέλλες για Πάσχα, και κάθησε στη Λαμία μαζί με τον πατέρα του για τις μέρες αυτές).
Η περιγραφή είναι, όπως πάντα, κυρίως φωτογραφική...
Πρωί Μ. Πέμπτης λοιπόν, κι αφού έχει προηγηθεί μια πραγματικά μεγάαααλη Τετάρτη (ένα τρομερά κουραστικό 12ωρο στη δουλειά...), φορτώνω tankbag, βάζω δερμάτινα, μπότες, γάντια, κράνος και καβαλάω τη Βέφα μου. Η διαδρομή, έχω αποφασίσει να είναι από την παλιά εθνική, μιας και δεν την έχω κάνει ποτέ (πλην από το κομμάτι του Μπράλλου, που... το έχω επισκευθεί μία φορά πριν από 2 χρόνια). Βαρετή εθνική με αρκετή κίνηση μέχρι τη Θήβα, και μετά βουρ στον επαρχιακό!!
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ath%C3%ADnai,+Greece&daddr=thiva+to:Aliartos+to:Brallos+to:Route+27%2FE65%2FPatron-Lamias%2F%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Lam%C3%ADa,+Greece+to:Thermopyles+to:Mendenitsa,+Greece&hl=en&geocode=%3B%3B%3B%3BFc4MUAIdXChXAQ%3BFXCMUQIdGlJWAQ%3B%3BFedITwId8Q1ZASnd_E_xe19fEzHVCBjZNRyXHA&mra=pe&mrcr=5&via=4&sll=38.410558,23.104248&sspn=1.575366,3.257446&ie=UTF8&ll=38.41271,23.106995&spn=0.9205,1.42233&t=h&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Ath%C3%ADnai,+Greece&daddr=thiva+to:Aliartos+to:Brallos+to:Route+27%2FE65%2FPatron-Lamias%2F%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Lam%C3%ADa,+Greece+to:Thermopyles+to:Mendenitsa,+Greece&hl=en&geocode=%3B%3B%3B%3BFc4MUAIdXChXAQ%3BFXCMUQIdGlJWAQ%3B%3BFedITwId8Q1ZASnd_E_xe19fEzHVCBjZNRyXHA&mra=pe&mrcr=5&via=4&sll=38.410558,23.104248&sspn=1.575366,3.257446&ie=UTF8&ll=38.41271,23.106995&spn=0.9205,1.42233&t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>
Η διαδρομή μέχρι τη Θήβα δεν έλεγε και πολλά. Επαρχιακός μεν με λίγη κίνηση και σχετικά καλή άσφαλτο, αλλά πολλέεες ευθείες... Από τη Λειβαδιά όμως και μετά, η ολάνθιστη φύση και ο δρόμος με αποζημιώνουν για την απόφαση να πάρω αυτόν το δρόμο...
Αποκορύφωμα το κομμάτι του Μπράλλου. Τι κι αν είδα ταμπέλα που έδειχνε δεξιά για Λαμία μέσα στην ερημιά; Ευθεία έδειχνε για Μπράλλο και αποφάσισα να ανέβω το βουνό... καλά δεν έκανα; (φωτογραφίες εδώ δεν έχει, ο δρόμος είναι πειρασμός να ΜΗΝ σταματήσεις και εγώ ενέδωσα...!)
Η περιγραφή είναι, όπως πάντα, κυρίως φωτογραφική...
Πρωί Μ. Πέμπτης λοιπόν, κι αφού έχει προηγηθεί μια πραγματικά μεγάαααλη Τετάρτη (ένα τρομερά κουραστικό 12ωρο στη δουλειά...), φορτώνω tankbag, βάζω δερμάτινα, μπότες, γάντια, κράνος και καβαλάω τη Βέφα μου. Η διαδρομή, έχω αποφασίσει να είναι από την παλιά εθνική, μιας και δεν την έχω κάνει ποτέ (πλην από το κομμάτι του Μπράλλου, που... το έχω επισκευθεί μία φορά πριν από 2 χρόνια). Βαρετή εθνική με αρκετή κίνηση μέχρι τη Θήβα, και μετά βουρ στον επαρχιακό!!
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ath%C3%ADnai,+Greece&daddr=thiva+to:Aliartos+to:Brallos+to:Route+27%2FE65%2FPatron-Lamias%2F%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Lam%C3%ADa,+Greece+to:Thermopyles+to:Mendenitsa,+Greece&hl=en&geocode=%3B%3B%3B%3BFc4MUAIdXChXAQ%3BFXCMUQIdGlJWAQ%3B%3BFedITwId8Q1ZASnd_E_xe19fEzHVCBjZNRyXHA&mra=pe&mrcr=5&via=4&sll=38.410558,23.104248&sspn=1.575366,3.257446&ie=UTF8&ll=38.41271,23.106995&spn=0.9205,1.42233&t=h&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Ath%C3%ADnai,+Greece&daddr=thiva+to:Aliartos+to:Brallos+to:Route+27%2FE65%2FPatron-Lamias%2F%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:Lam%C3%ADa,+Greece+to:Thermopyles+to:Mendenitsa,+Greece&hl=en&geocode=%3B%3B%3B%3BFc4MUAIdXChXAQ%3BFXCMUQIdGlJWAQ%3B%3BFedITwId8Q1ZASnd_E_xe19fEzHVCBjZNRyXHA&mra=pe&mrcr=5&via=4&sll=38.410558,23.104248&sspn=1.575366,3.257446&ie=UTF8&ll=38.41271,23.106995&spn=0.9205,1.42233&t=h" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>
Η διαδρομή μέχρι τη Θήβα δεν έλεγε και πολλά. Επαρχιακός μεν με λίγη κίνηση και σχετικά καλή άσφαλτο, αλλά πολλέεες ευθείες... Από τη Λειβαδιά όμως και μετά, η ολάνθιστη φύση και ο δρόμος με αποζημιώνουν για την απόφαση να πάρω αυτόν το δρόμο...
Αποκορύφωμα το κομμάτι του Μπράλλου. Τι κι αν είδα ταμπέλα που έδειχνε δεξιά για Λαμία μέσα στην ερημιά; Ευθεία έδειχνε για Μπράλλο και αποφάσισα να ανέβω το βουνό... καλά δεν έκανα; (φωτογραφίες εδώ δεν έχει, ο δρόμος είναι πειρασμός να ΜΗΝ σταματήσεις και εγώ ενέδωσα...!)
- VvagΑρχαίο μέλος
-
Re: Λαμία - Μενδενίτσα. Πάσχα 2009
21/4/2009, 12:34 am
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 12:39 am
Αραλίκι και βόλτα στη Λαμία όλη τη Μ. Πέμπτη...
Η Μ. Παρασκευή ξεκινάει με βόλτα στο παραλιακό χωριό Ράχες, μετά τη Στυλίδα. Η αντίθεση του παγωμένου φραπέ κάτω απ' τον ήλιο, δίπλα στη θάλασσα, με την προ-προηγούμενη μέρα στη δουλειά είναι πραγματικά, κάτι παραπάνω από έντονη...!!!
Το μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό στα Λουτρά Υπάτης... χάλια πέρασα, χάλια σας λέω...
Η Μ. Παρασκευή ξεκινάει με βόλτα στο παραλιακό χωριό Ράχες, μετά τη Στυλίδα. Η αντίθεση του παγωμένου φραπέ κάτω απ' τον ήλιο, δίπλα στη θάλασσα, με την προ-προηγούμενη μέρα στη δουλειά είναι πραγματικά, κάτι παραπάνω από έντονη...!!!
Το μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό στα Λουτρά Υπάτης... χάλια πέρασα, χάλια σας λέω...
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 12:53 am
Και η Μενδενίτσα που κολλάει θα μου πείτε; Εδώ είναι η έκπληξη της υπόθεσης...
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:
Κάποιοι θα είδατε το θέμα με τις βαλίτσες και ότι δεν είχα manual για να βάλω τις βάσεις.
Και ακολουθεί ο εξής διάλογος μέσω π.μ.:
Vvag: [...] Θα πάω από το gasoil [...] τι λες να κανονίσουμε εμείς Τρίτη ή Τετάρτη να πάμε για καμιά μπυρίτσα; Εγώ Πέμπτη ή Παρασκευή θα πάω Λαμία να δω λίγο τον παππού μου και θα κάτσω μέχρι το Σάββατο [...]
Φυσικός: Λαμία, τι Λαμία;;;;;;;; Παρασκευή θα πάω στο χωριό (Καινούργιο, δίπλα στα Καμένα Βούρλα) να δω τους γονείς μου. Θα τα πούμε εκεί;;;;; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Vvag: Ωχ!! Κοντοχωριανοί είμαστε;!;! Πάρε να κανονίσουμε κάνα γκαφέ/βόλτα την Παρασκευή!!! Πόσο καινούργιο είναι το χωριό σου; Πρέπει να είναι αρκετά, γιατί δεν το έχω ακούσει..
Φυσικός: Είναι τόσο καινούργιο που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση!!!
Μ' αυτά και μ' αυτά, μιλάμε, και μου λέει να πάμε Μενδενίτσα, ένα χωριό που δεν έχω ξαναπάει λίγα χιλιόμετρα πάνω από τις Θερμοπύλες... Η διαδρομή, κοντινή (από εκεί) και απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, με το δρόμο στο μεγαλύτερο κομμάτι του να είναι υποδειγματικός (κι όμως)!! Το χωριό υπέροχο, με την πλατεία του, το κάστρο του (!!!) και το καφενείο του, όπου και ήπιαμε έναν ελληνικό (ο καθένας..!)..
και να' μαστε λοιπόν, παρέα με το Φυσικό στη Μενδενίτσα...!!
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:
Κάποιοι θα είδατε το θέμα με τις βαλίτσες και ότι δεν είχα manual για να βάλω τις βάσεις.
Ο φυσικός wrote:Βαγγέλη θες να βρεθούμε από Τρίτη να το παλέψουμε παρέα;
Και ακολουθεί ο εξής διάλογος μέσω π.μ.:
Vvag: [...] Θα πάω από το gasoil [...] τι λες να κανονίσουμε εμείς Τρίτη ή Τετάρτη να πάμε για καμιά μπυρίτσα; Εγώ Πέμπτη ή Παρασκευή θα πάω Λαμία να δω λίγο τον παππού μου και θα κάτσω μέχρι το Σάββατο [...]
Φυσικός: Λαμία, τι Λαμία;;;;;;;; Παρασκευή θα πάω στο χωριό (Καινούργιο, δίπλα στα Καμένα Βούρλα) να δω τους γονείς μου. Θα τα πούμε εκεί;;;;; ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Vvag: Ωχ!! Κοντοχωριανοί είμαστε;!;! Πάρε να κανονίσουμε κάνα γκαφέ/βόλτα την Παρασκευή!!! Πόσο καινούργιο είναι το χωριό σου; Πρέπει να είναι αρκετά, γιατί δεν το έχω ακούσει..
Φυσικός: Είναι τόσο καινούργιο που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση!!!
Μ' αυτά και μ' αυτά, μιλάμε, και μου λέει να πάμε Μενδενίτσα, ένα χωριό που δεν έχω ξαναπάει λίγα χιλιόμετρα πάνω από τις Θερμοπύλες... Η διαδρομή, κοντινή (από εκεί) και απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, με το δρόμο στο μεγαλύτερο κομμάτι του να είναι υποδειγματικός (κι όμως)!! Το χωριό υπέροχο, με την πλατεία του, το κάστρο του (!!!) και το καφενείο του, όπου και ήπιαμε έναν ελληνικό (ο καθένας..!)..
και να' μαστε λοιπόν, παρέα με το Φυσικό στη Μενδενίτσα...!!
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 1:17 am
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν περιποιηθεί με όμορφο τρόπο τον τόπο τους... ιδού πως ήταν ζωγραφισμένο (!!) το τοπικό... περίπτερο..!!!
Κι αφού ήπιαμε τον καφέ, αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το κάστρο... ο Ιστορικός, όπως αλλιώς τον φωνάζουν, μου εξηγούσε τα στοιχεία που μαρτυρούσαν τη βυζαντινή προέλευση του κάστρου και άλλα τέτοια... Εγώ απλά, έβγαζα φωτογραφίες...
Η θέα από εκεί πάνω δεν περιγράφεται...
Γυρνάμε στο χωριό και βρίσκουμε τη Χριστίνα (που είχαμε γνωρίσει νωρίτερα) και άλλα παιδιά να περιεργάζονται τις Βέφες μας... Η Χριστίνα δήλωσε ότι η VFR του Τάκη είναι πιο όμορφη... για του λόγου το αληθές, αρνιόταν πεισματικά να κατέβει όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε!!!!
Μετά από μια επίσης πανέμορφη διαδρομή από άλλο δρόμο, φτάνουμε στη διαστάυρωση όπου εγώ πάω αριστερά για Λαμία, κι ο Τάκης δεξιά για Καινούριο... Θα τα πούμε και εν Αθήναι κάποια στιγμή ε;...
Ο δρόμος που μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν "αυτοκινητόδρομος" (πριν δηλαδή γίνει ο καινούριος δρόμος ΠΑΝΩ απ' το Μαλλιακό κόλπο) είναι μαγευτικός όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αυτοκίνητο...
Κι αφού ήπιαμε τον καφέ, αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα μέχρι το κάστρο... ο Ιστορικός, όπως αλλιώς τον φωνάζουν, μου εξηγούσε τα στοιχεία που μαρτυρούσαν τη βυζαντινή προέλευση του κάστρου και άλλα τέτοια... Εγώ απλά, έβγαζα φωτογραφίες...
Η θέα από εκεί πάνω δεν περιγράφεται...
Γυρνάμε στο χωριό και βρίσκουμε τη Χριστίνα (που είχαμε γνωρίσει νωρίτερα) και άλλα παιδιά να περιεργάζονται τις Βέφες μας... Η Χριστίνα δήλωσε ότι η VFR του Τάκη είναι πιο όμορφη... για του λόγου το αληθές, αρνιόταν πεισματικά να κατέβει όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε!!!!
Μετά από μια επίσης πανέμορφη διαδρομή από άλλο δρόμο, φτάνουμε στη διαστάυρωση όπου εγώ πάω αριστερά για Λαμία, κι ο Τάκης δεξιά για Καινούριο... Θα τα πούμε και εν Αθήναι κάποια στιγμή ε;...
Ο δρόμος που μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν "αυτοκινητόδρομος" (πριν δηλαδή γίνει ο καινούριος δρόμος ΠΑΝΩ απ' το Μαλλιακό κόλπο) είναι μαγευτικός όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αυτοκίνητο...
- macrozanΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 543
Μοντέλο : R1150GS
Κράνος : ARAI RX7 GP-SCHUBERTH S3
21/4/2009, 1:18 am
Ωραίες φωτό βάγγο !
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 1:28 am
Μεγάλη Παρασκευή βράδυ βόλτα στο κέντρο της Λαμίας να χαζέψουμε τον επιτάφιο με το θείο μου... και κυρίως μια πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ φιλαρμονική που ακολουθεί τον επιτάφιο και όταν ακούς τη μουσική τους σου σηκώνεται η τρίχα...
Μ. Σάββατο αφού κάνω ακόμη μια βόλτα, αποχωρώ για Αθήνα. Λέω να πάρω τον παλιό δρόμο του Μαλλιακού που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άδειος, αλλά μετά από καμιά 10ρία χιλιόμετρα, ο δρόμος τελειώνει κι αρχίζει χωματόδρομος... Γυρνάω πίσω καθώς λέω να μη ρισκάρω να κάνω αρκετά χιλιόμετρα στο χώμα και βγω σε τίποτα χωράφια, και ξαναβγαίνω στην καινούρια εθνική... και φτάνω στην Αθήνα για Ανάσταση και Πάσχα μετά από ένα απίστευτα βαρετό ταξίδι στην (άδεια κατά τ' άλλα) εθνική, με τεράστιες ευθείες, φασαρία στο κράνος και αδιάφορο τοπίο... δεν πέρναγε η ώρα!!!
Αυτά!!
Άντε λοιπόν, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο καιρός άνοιξε!!!
Γιαααααα να ετοιμάζεστε!!!!
Μ. Σάββατο αφού κάνω ακόμη μια βόλτα, αποχωρώ για Αθήνα. Λέω να πάρω τον παλιό δρόμο του Μαλλιακού που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άδειος, αλλά μετά από καμιά 10ρία χιλιόμετρα, ο δρόμος τελειώνει κι αρχίζει χωματόδρομος... Γυρνάω πίσω καθώς λέω να μη ρισκάρω να κάνω αρκετά χιλιόμετρα στο χώμα και βγω σε τίποτα χωράφια, και ξαναβγαίνω στην καινούρια εθνική... και φτάνω στην Αθήνα για Ανάσταση και Πάσχα μετά από ένα απίστευτα βαρετό ταξίδι στην (άδεια κατά τ' άλλα) εθνική, με τεράστιες ευθείες, φασαρία στο κράνος και αδιάφορο τοπίο... δεν πέρναγε η ώρα!!!
Αυτά!!
Άντε λοιπόν, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ο καιρός άνοιξε!!!
Γιαααααα να ετοιμάζεστε!!!!
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 1:28 am
macrozan wrote:Ωραίες φωτό βάγγο !
ThanQ Ζώρζ!!!
- finrodΤακτικό μέλος
-
Mηνύματα : 465
Μοντέλο : VFR800 ABS
Κράνος : Καμία επιλογή
21/4/2009, 1:48 am
Ωραια περασαμε το Πασχα τελικα... Παντα τετοια!
Καλα αυτο το πεδιο μαχης στο κρανος πως το καταφερες;
Καλα αυτο το πεδιο μαχης στο κρανος πως το καταφερες;
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 1:58 am
finrod wrote:Καλα αυτο το πεδιο μαχης στο κρανος πως το καταφερες;
Μπήκε η άνοιξη λέμε!! Κι αυτό είναι απ' όταν γύριζα από Μενδενίτσα. Που να δεις τι γινόταν όταν πήγαινα Λαμία, μεσημέρι μέσα στα λιβάδια. Και δεν ήταν μόνο κουνουπάκια... αφού στη μέση σταμάτησα να πάρω "τα πολλά"...
21/4/2009, 2:33 am
Απιστευτες φωτογραφιες!! Τετοια πανεμορφα μερη, χρωματα, εικονες, και η εξαιρετικη παρεα του αγαπητου Τακη.... Μιλαμε ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Του χρονου μακαρι να παμε να δουμε παρεα αυτα τα μερη... Με ταξιδεψες με τις φωτογραφιες και τις περιγραφες σου!
Μπραβο ρε αδερφε! Αξιος!!!! Παντα τετοια!
Του χρονου μακαρι να παμε να δουμε παρεα αυτα τα μερη... Με ταξιδεψες με τις φωτογραφιες και τις περιγραφες σου!
Μπραβο ρε αδερφε! Αξιος!!!! Παντα τετοια!
- ΦυσαλίδαΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 942
Μοντέλο : nexxon 72cc
Κράνος : x-spirit shoei
21/4/2009, 1:33 pm
καταπληκτικάααααα!!!! άντε και του χρόνου!!
....(για να μην ξεχνιόμαστε...!!!)
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 4:26 pm
Photoula wrote: ....(για να μην ξεχνιόμαστε...!!!)
Βρε ούστ!!!!
- hemreΝέο μέλος
-
Mηνύματα : 12
Μοντέλο : VFR800 2008
Κράνος : Shoei X-Spirit Kagayama
21/4/2009, 9:02 pm
Έλα ρε πατρίδα!!!!!!!!!!!
Μπαίνω σήμερα στο Forum και τι να δω!!!!!!
Λαμία, Ράχες, Λουτρά Υπάτης
Εγώ από εκεί κατάγομαι!!! μάλιστα το χωριό της μάνας μου είναι 5 χιλιόμετρα από το Λουτρά.
Ράχες....... αμέτρητα μπάνια το καλοκαίρι στις ράχες.
Έχω επίσης ρίζες από καρπεν-island και ήθελα από καιρό να ρίξω στο τραπέζι μια ιδέα για εκδρομή προ τα εκεί, όποιος δεν έχει πάει θα ξετρελαθεί....
Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να φύγω για το πάσχα.
Μόνο και μόνο όμως που είδα photos καραγουστάρω. Πάντα τέτοια.
Μπαίνω σήμερα στο Forum και τι να δω!!!!!!
Λαμία, Ράχες, Λουτρά Υπάτης
Εγώ από εκεί κατάγομαι!!! μάλιστα το χωριό της μάνας μου είναι 5 χιλιόμετρα από το Λουτρά.
Ράχες....... αμέτρητα μπάνια το καλοκαίρι στις ράχες.
Έχω επίσης ρίζες από καρπεν-island και ήθελα από καιρό να ρίξω στο τραπέζι μια ιδέα για εκδρομή προ τα εκεί, όποιος δεν έχει πάει θα ξετρελαθεί....
Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα να φύγω για το πάσχα.
Μόνο και μόνο όμως που είδα photos καραγουστάρω. Πάντα τέτοια.
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 9:06 pm
hemre wrote:Εγώ από εκεί κατάγομαι!!! μάλιστα το χωριό της μάνας μου είναι 5 χιλιόμετρα από το Λουτρά.
Έλα και θα βγούμε και συγγενείς σε λίγο...!!!
Ποιό είναι το χωριό; Εγώ είμαι από Ροδωνιά (ή Λάλα)!
- hemreΝέο μέλος
-
Mηνύματα : 12
Μοντέλο : VFR800 2008
Κράνος : Shoei X-Spirit Kagayama
21/4/2009, 10:28 pm
Όχι είναι από την άλλη μεριά "Κομποτάδες", ξέρεις ένα χωριό μετά τις "Μεξιάτες"
- VvagΑρχαίο μέλος
-
21/4/2009, 11:09 pm
hemre wrote:Όχι είναι από την άλλη μεριά "Κομποτάδες", ξέρεις ένα χωριό μετά τις "Μεξιάτες"
I know!
22/4/2009, 12:00 pm
Vvag wrote:Photoula wrote: ....(για να μην ξεχνιόμαστε...!!!)
Βρε ούστ!!!!
Ενδοοικογενειακες διαμαχες!
- VvagΑρχαίο μέλος
-
22/4/2009, 12:02 pm
Ταξιδευτής wrote:Ενδοοικογενειακες διαμαχες!
Ε, τι, τσάμπα τα' βαλες τα εικονίδια;!
- PassengerΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 573
Μοντέλο : Romet Zetka 50
Κράνος : HJC IS 16
22/4/2009, 1:05 pm
- Don JohnΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 4543
Μοντέλο : VFR 750 F RC24 - VFR 800abs RC46
Κράνος : HJC FG 15 - NOLAN N103
22/4/2009, 9:19 pm
Παντως παιδες η ιδεα του hemre για εκδρομουλα προς Καρπενησι μερια ειναι νομιζω καταπληκτικη!
Εγω την υιοθετω χωρις συζητηση!!
27/4/2009, 1:10 pm
Don John wrote:Παντως παιδες η ιδεα του hemre για εκδρομουλα προς Καρπενησι μερια ειναι νομιζω καταπληκτικη!
Πολυ καλη ιδεα! Στα υποψιν λοιπον!
Θεληση να υπαρχει και θα παμε παντου!!
- finrodΤακτικό μέλος
-
Mηνύματα : 465
Μοντέλο : VFR800 ABS
Κράνος : Καμία επιλογή
27/4/2009, 2:56 pm
Don John wrote:Παντως παιδες η ιδεα του hemre για εκδρομουλα προς Καρπενησι μερια ειναι νομιζω καταπληκτικη!
ελπιζω μονο οταν παμε να μην εχει ομιχλη!!!
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
Κράνος : Shoei XR-1000
27/4/2009, 4:31 pm
Με τα άψογα αντανακλαστικά που με διακρίνουν και με καθυστέρηση μόλις 10 ημερών να πω ότι η μίνι εκδρομούλα με τον Βαγγέλη ήταν πολύ διασκεδαστική αλλά και ουσιαστική.
Ταυτόχρονα απέδειξε περίτρανα το αληθές της φράσης "από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"
Πέρα από την πλάκα το Καλλίδρομο είναι ένα βουνό άγνωστο σε πολύ κόσμο (όχι απαραίτητα κακό αυτό) το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό και σε κάτι περισσότερο από μία ώρα από την Αθήνα. Αξίζει μια εξόρμηση.
Ταυτόχρονα απέδειξε περίτρανα το αληθές της φράσης "από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"
Πέρα από την πλάκα το Καλλίδρομο είναι ένα βουνό άγνωστο σε πολύ κόσμο (όχι απαραίτητα κακό αυτό) το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό και σε κάτι περισσότερο από μία ώρα από την Αθήνα. Αξίζει μια εξόρμηση.
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
14/5/2009, 2:17 am
Και επειδή έχετε καταλάβει ότι έχω ένα κόλλημα με την ιστορία κάθε μέρους διαβάστε εδώ για το κάστρο της Μενδενίτσας
http://odysseus.culture.gr/h/2/gh251.jsp?obj_id=944
Με την ευκαιρία να πω ότι στο http://odysseus.culture.gr/h/2/gh20.jsp μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για πάρα πολλά μνημεία στο Ελλάντα. Καλό διάβασμα!
http://odysseus.culture.gr/h/2/gh251.jsp?obj_id=944
Με την ευκαιρία να πω ότι στο http://odysseus.culture.gr/h/2/gh20.jsp μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για πάρα πολλά μνημεία στο Ελλάντα. Καλό διάβασμα!
- ΠΑΝΕΑΣΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 707
Μοντέλο : CB 400 SF + VFR 800 Fi
Κράνος : Shoei xr 1000 diavolic revelation
Με λένε Πανέα και περνάω ωραία...
8/3/2010, 1:49 am
Τελικά, είμαστε πολλοί Λαμιώτες... Κι εγώ, απο Λαμία είμαι... Αλλά δεν έχω VFR, αν και το έχω βάλει στο μάτι. Ένα CB 400 SF έχω... Ελπίζω να βρεθούμε Λαμία κάποια στιγμή!!
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
8/3/2010, 2:02 am
Γεια σου Πανέα. Όμορφο το 400άρι σου.
Το πολύ μέχρι το Πάσχα θα ανέβω στο Καινούργιο να δω τους γονείς μου, μπορεί να τα πούμε. Επίσης δες αυτό.
Το πολύ μέχρι το Πάσχα θα ανέβω στο Καινούργιο να δω τους γονείς μου, μπορεί να τα πούμε. Επίσης δες αυτό.
- VvagΑρχαίο μέλος
-
8/3/2010, 8:15 pm
ΠΑΝΕΑΣ wrote:Τελικά, είμαστε πολλοί Λαμιώτες... Κι εγώ, απο Λαμία είμαι... Αλλά δεν έχω VFR, αν και το έχω βάλει στο μάτι. Ένα CB 400 SF έχω... Ελπίζω να βρεθούμε Λαμία κάποια στιγμή!!
Γεια σου πατριώτη!!!
Το σούπερ φορ είναι το μεγάλο μου απωθημένο, θα ήταν η πρώτη μου μηχανή αλλά τελικά δεν έκατσε και δεν το πήρα ποτέ!! Άντε και με μια βέφα σου εύχομαι και να τα πούμε κάποια στιγμή!!
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
8/3/2010, 8:20 pm
Βαγγέλη, πέρασε κιόλας σχεδόν ένας χρόνος από τη βόλτα μας.
- VvagΑρχαίο μέλος
-
8/3/2010, 8:29 pm
Ο φυσικός wrote:Βαγγέλη, πέρασε κιόλας σχεδόν ένας χρόνος από τη βόλτα μας.
Δηλαδή έχουμε επέτειο;
Page 1 of 2 • 1, 2