Κυριακατικη εκδρομη, 21/03/10
+19
glystras
icex
vasilakos
laume
posnightmist
macrozan
Sir Eater
tomakos
Fanrider
S.W.
Postman
Vvag
ΠΑΝΕΑΣ
Φυσαλίδα
Ο φυσικός
Alarm
DoctorAbo
Passenger
Ταξιδευτής
23 posters
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
- PassengerΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 573
Μοντέλο : Romet Zetka 50
Κράνος : HJC IS 16
Re: Κυριακατικη εκδρομη, 21/03/10
16/3/2010, 4:30 pm
Συμμετοχες:
1. Ταξιδευτης + Passenger
2.
1. Ταξιδευτης + Passenger
2.
- DoctorAboΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 4379
Μοντέλο : R 1200 GS
Κράνος : HJC FG 15 B.S. REPLICA
καπ καπ κει κατ κατ καν γκαπ γκαπ
16/3/2010, 4:40 pm
570 ?????
Κάντο 470 να τα βρούμε. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα Άρη.
Κάντο 470 να τα βρούμε. Είναι πολλά τα χιλιόμετρα Άρη.
- AlarmΜέλος
-
Mηνύματα : 268
Μοντέλο : Honda CBR 600 RR '07
Κράνος : Shoei XR-1000
16/3/2010, 5:07 pm
Ο Νικος βαζει τοσα χιλιομετρα επειδη εχει βυτιο με βενζινη που αγορασε περση (0.86 Ε/λιτρο) . Ξερει αυτος τι κανει
ΝΙΚΟΛΑΕ !!!! Εχεις ιδεα ποσο εχει φτασει η βενζινη ?
ΥΓ. φιλαρακι μηπως εχεις ενα ευρω να βαλω βενζινη ?
ΝΙΚΟΛΑΕ !!!! Εχεις ιδεα ποσο εχει φτασει η βενζινη ?
ΥΓ. φιλαρακι μηπως εχεις ενα ευρω να βαλω βενζινη ?
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
16/3/2010, 5:16 pm
Όπως πάμε προβλέπω την εξής δημοσίευση για εκδρομή του μέλλοντος: "Την Κυριακή θα κάνουμε τον γύρο του Λυκαβηττού. Συνάντηση πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, οδηγούμε ανάποδα την Λάμπρου Κατσώνη και στη συνέχεια από τον περιφερειακό ως το Κολωνάκι. Ανεφοδιασμός για καφέ (έτοιμος Fiesta από το περίπτερο) και στη συνέχεια Πατριάρχου Ιωακήμ και......."
Νίκο δεν σπαμάρω, θα απαντήσω το Σάββατο το βράδυ όταν θα έχω γυρίσει από τη διήμερη εκδρομή με τους αγαπημένους μου βαρβάρους της Α' Λυκείου.
Νίκο δεν σπαμάρω, θα απαντήσω το Σάββατο το βράδυ όταν θα έχω γυρίσει από τη διήμερη εκδρομή με τους αγαπημένους μου βαρβάρους της Α' Λυκείου.
- ΦυσαλίδαΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 942
Μοντέλο : nexxon 72cc
Κράνος : x-spirit shoei
16/3/2010, 6:00 pm
Ο φυσικός wrote:Όπως πάμε προβλέπω την εξής δημοσίευση για εκδρομή του μέλλοντος: "Την Κυριακή θα κάνουμε τον γύρο του Λυκαβηττού. Συνάντηση πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, οδηγούμε ανάποδα την Λάμπρου Κατσώνη και στη συνέχεια από τον περιφερειακό ως το Κολωνάκι. Ανεφοδιασμός για καφέ (έτοιμος Fiesta από το περίπτερο) και στη συνέχεια Πατριάρχου Ιωακήμ και......."
άντε πάλι ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!!
16/3/2010, 6:31 pm
Παιδια, το ξερω οτι οι βενζινες πλεον κοστιζουν αλλα αν θελουμε να παμε στη Λιμνη Μορνου και τα περιξ τα χιλιομετρα ΔΕΝ μπορουν να γινουν λιγοτερα...
Τι να κανουμε; Να παμε την Αθηνα πιο βορεια για να εχουμε προσβαση σε αυτα τα μερη; Αμαρτια δεν ειναι να πηγαινουμε συνεχεια Λουτρακι/Ευβοια/Επιδαυρο μονο και μονο επειδη ειναι κοντα;
Απο την αλλη σπαμμαρισμα βλεπω αλλα συμμετοχες δεν βλεπω και ανησυχω...
Τι να κανουμε; Να παμε την Αθηνα πιο βορεια για να εχουμε προσβαση σε αυτα τα μερη; Αμαρτια δεν ειναι να πηγαινουμε συνεχεια Λουτρακι/Ευβοια/Επιδαυρο μονο και μονο επειδη ειναι κοντα;
- ΠΑΝΕΑΣΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 707
Μοντέλο : CB 400 SF + VFR 800 Fi
Κράνος : Shoei xr 1000 diavolic revelation
Με λένε Πανέα και περνάω ωραία...
16/3/2010, 6:43 pm
Απο Άμφισσα μέχρι Καμένα Βούρλα, κι εγώ μέσα... (Έδρα Λαμία)
- VvagΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 8484
Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3
Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!
16/3/2010, 7:26 pm
Ταξιδευτής wrote:Παιδια, το ξερω οτι οι βενζινες πλεον κοστιζουν αλλα αν θελουμε να παμε στη Λιμνη Μορνου και τα περιξ τα χιλιομετρα ΔΕΝ μπορουν να γινουν λιγοτερα...
Ωραίες αυτές οι εκδρομές, αλλά θέλουν 2ήμερο. Μονοήμερο τόσα χιλιόμετρα θα συμφωνήσω ότι είναι σκότωμα (εκτός από ασύμφορο)...
- AlarmΜέλος
-
Mηνύματα : 268
Μοντέλο : Honda CBR 600 RR '07
16/3/2010, 8:40 pm
Δεν ειναι ακριβως σπαμ απο πλευρας μου ρε συ Νικο. Λιγο πολυ ειναι η αληθεια. Γνωριζεις για μια βολτα που εχω στο μυαλο μου και οικονομικα δεν με περνει για 2 τοσο μεγαλες βολτες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Μακαρι να τα ειχα και θα ακολουθουσα με χαρα
16/3/2010, 9:14 pm
Στεφανε, δεν ειπα για εσενα βρε! Αλλος ειναι ο αρχισπαμμερ εδω!
Βαγγ: ρε τρελοκομεια, εσεις στο ΣΥΜΟΦΕ δεν μου ειπατε για εκδρομη προς αυτα τα μερη;;
Εξαλλου ολοι οι γΛηγοροπουλοι που πανε καθε τριτη μερα Μπραλο και πισω ειναι καλυτεροι;
Χωρια που και εσυ με το Γιωργο και τον Χυμο ειχατε κανει ενα μεγαλο μερος αυτης της εκδρομης το καλοκαιρι...
Τελοσπαντων, αν ειναι τοσο προβλημα πια αλλαζουμε τον προορισμο και προτεινετε διαδρομες!
Μου ηρθε μια νεα ιδεα για τη διαδρομη και θα την προτεινω παρακατω!
Βαγγ: ρε τρελοκομεια, εσεις στο ΣΥΜΟΦΕ δεν μου ειπατε για εκδρομη προς αυτα τα μερη;;
Εξαλλου ολοι οι γΛηγοροπουλοι που πανε καθε τριτη μερα Μπραλο και πισω ειναι καλυτεροι;
Χωρια που και εσυ με το Γιωργο και τον Χυμο ειχατε κανει ενα μεγαλο μερος αυτης της εκδρομης το καλοκαιρι...
16/3/2010, 9:23 pm
Ταξιδευτής wrote:
Λοιπον, ακυρη η ιδεα. Οτι και να κανω, κατω απο 500 χλμ δεν πεφτει η διαδρομη. οποτε μενουμε στην αρχικη διαδρομη.
Παντως ρε παιδια για να ειμαστε και ειλικρινεις, ΟΛΕΣ οι διαδρομες που καναμε στην περιοχη ειναι σε αυτα τα χιλιομετρα... Η εκδρομη μεχρι το Γαλαξιδι ηταν μια 500αρα γεματη. Τωρα τι αλλαξε δηλαδη;;
Παμε για συμμετοχες ρε λεμε!
16/3/2010, 10:22 pm
Νικο, προσωπικά διαθεση να υπάρχει φιλε και τα χιλιομετρα παλευονται, οχι οτι θα ηταν ασχημο ενα 2ημερο.... και ουτε τα 20 ευρα περισοτερο θα με σώσουν… απλα την άλλη εβδομαδα την κανω για Καβαλα μάλλον, κατά την Τεταρτη με Πεμπτη και θα πεσουν πολλα μαζι, σκέφτομαι να ανεβω και από Ιωαννινα μια βολτα!! Οποτε τελος εβδομαδας μιλαμε!!
16/3/2010, 10:56 pm
Παιδια, αν αλλαξουμε τον προορισμο τελειως για κατι πιο κοντινο; Τι λετε;
Θελετε να παμε σε κατι κλασσικο; Αγ. Γιαννης Ροσσος;
16/3/2010, 11:01 pm
Ταξιδευτής wrote:Παιδια, αν αλλαξουμε τον προορισμο τελειως για κατι πιο κοντινο; Τι λετε;
Αντε παμε για λουκουμαδες, να δω πως πανε και τα Μ3 εκει, να κανουμε και κανενα γυρισμα!!!!
16/3/2010, 11:10 pm
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 12 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες
CB1-FAN, DoctorAbo, Don John, easy rider, georgevfr, gfagas, kostasdirt, noe13, postmankav, VFR2004, Ο φυσικός, Ταξιδευτής
Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας στη συζητηση λεμε!
Εγω δεν ασχολουμαι αλλο. Η εκδρομη ακυρωνεται.
- DoctorAboΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 4379
Μοντέλο : R 1200 GS
Κράνος : HJC FG 15 B.S. REPLICA
καπ καπ κει κατ κατ καν γκαπ γκαπ
16/3/2010, 11:16 pm
Εγώ είμαι μέσα και θα ακολουθήσω όποιον προορισμό προκύψει από τη δημιουργική σας συζήτηση !
άϊντε ρεμάλιαααααααααααα κουνηθείτε λέωωωωωω σκουριάσατε ρε γεροντάρεςςςςς ρε ξεκούτηδεεεεεςςςςςς
άϊντε ρεμάλιαααααααααααα κουνηθείτε λέωωωωωω σκουριάσατε ρε γεροντάρεςςςςς ρε ξεκούτηδεεεεεςςςςςς
- S.W.Μέλος
-
Mηνύματα : 203
Μοντέλο : vfr800 abs
Κράνος : HJC
16/3/2010, 11:32 pm
den pate kana kalamo re paidia konta- oikonomika- psarotavernia tha sas pao ego apo dromo na fani polys me kati palio strofilikia anapoda pou t meta tha fygete sto eksoteriko gia kalhterh piothta zohs(dromous)!
- FanriderΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2290
Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125
Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε
16/3/2010, 11:49 pm
Εγω ειμαι χωρις βενζινα ωρε Νικο αλλα και χωρις φλοτερακι στο ντεποζιτο
για καμια κοντινη με συναντηση γυρω 11 και μεχρι 150 χ.λ.μ την παλευω με το cb .
για καμια κοντινη με συναντηση γυρω 11 και μεχρι 150 χ.λ.μ την παλευω με το cb .
17/3/2010, 12:20 am
Aφου ειναι ετσι ρε παιδια ηθελα να ηξερα τι φαγωθηκατε χθες στο ΣΥΜΟΦΕ να κανονισω εκδρομη για το ΣΚ... Εφαγα τη μιση μερα σημερα στη δουλεια να βγαζω προγραμμα και διαδρομες...
- VvagΑρχαίο μέλος
-
17/3/2010, 12:24 am
Βρε Νίκο, δεν ξέρω τι λέγατε με τα υπόλοιπα παιδιά τη Δευτέρα, αλλά όταν ανακοινώνεις μια ημερήσια εκδρομή, 570 χιλιόμετρα, λογικό δεν είναι να μην έχει απήχηση ρε συ;
- tomakosΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 2098
Μοντέλο : VFR μπιφτεκ του οκτώνε λέμε
Κράνος : shoei xr-1000, scorpion exo 1000
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ
17/3/2010, 12:28 am
καλά τώρα θα μου πείτε γιατί κάνετε σα γεροντοκόρες, ο μπαρμπαγιάννης είναι πολύ χαροπώς βόλτας(εξού και το βολταρέν)
- Ο φυσικόςΑρχαίο μέλος
-
Mηνύματα : 7144
Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
17/3/2010, 12:33 am
Όπως έχω ήδη πει, θα ξέρω το Σάββατο το βράδυ αν μπορώ να έρθω.
Σε κάθε περίπτωση, ας μη στενοχωριόμαστε.
Αν είναι να έρθω, θα προτιμούσα -για αλλαγή- μια βόλτα προς Κεντρική/Ανατολική Εύβοια (προς Κύμη, αλλά και από δευτερεύοντες δρόμους).
Σε κάθε περίπτωση, ας μη στενοχωριόμαστε.
Αν είναι να έρθω, θα προτιμούσα -για αλλαγή- μια βόλτα προς Κεντρική/Ανατολική Εύβοια (προς Κύμη, αλλά και από δευτερεύοντες δρόμους).
17/3/2010, 12:35 am
Vvag wrote:Βρε Νίκο, δεν ξέρω τι λέγατε με τα υπόλοιπα παιδιά τη Δευτέρα, αλλά όταν ανακοινώνεις μια ημερήσια εκδρομή, 570 χιλιόμετρα, λογικό δεν είναι να μην έχει απήχηση ρε συ;
Kαι οι αλλες ημερησιες εκδρομες μας των 500+ ρε συ Βαγγελη τι ητανε; Η μηπως ξερεις πολλα μερη (περα απο Επιδαυρο/Ρωσσο) που με λιγοτερο απο 200-250 αποσταση;
Η εκδρομη που κανατε στην Επιδαυρο, Πορτο Χελι κλπ τι ηταν δηλαδη;
Τελοσπαντων... Ακυρωνουμε το θεμα "οργανωμενη εκδρομη" και το αφηνω στο φλου...
Παντως εγω μια φορα απογοητευτηκα ασχημα...
- VvagΑρχαίο μέλος
-
17/3/2010, 12:50 am
Ταξιδευτής wrote:
Kαι οι αλλες ημερησιες εκδρομες μας των 500+ ρε συ Βαγγελη τι ητανε; Η μηπως ξερεις πολλα μερη (περα απο Επιδαυρο/Ρωσσο) που με λιγοτερο απο 200-250 αποσταση;
Η εκδρομη που κανατε στην Επιδαυρο, Πορτο Χελι κλπ τι ηταν δηλαδη;
380χλμ... σχεδόν 200 κάτω!!!! Δεν είναι και λίγα... Ελάχιστες ημερήσιες εκδρομές έχουμε κάνει που υπερβαίνουν τα 400κάτι χιλιόμετρα πήγαινε-έλα.
Anyway, όπως νομίζεις. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο να απογοητεύεσαι, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο ό,τι μας εμπνέει να εμπνέει σώνει και ντε και τους υπόλοιπους.
- Sir EaterΤακτικό μέλος
-
Mηνύματα : 435
Μοντέλο : Honda VFR 800 '05
Κράνος : Arai Viper GT Takahashi Replica
17/3/2010, 1:11 am
Ρε παιδιά μην φαγώνεστε! Δεν βγαίνει τίποτα έτσι! Έπεσε μια πρόταση στο τραπέζι! Ο σκοπός του να πέφτει μια πρόταση στο τραπέζι είναι να τίθεται προς συζήτηση… εκτός αν κάνω λάθος! Αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι μπορεί η πρόταση…
1. να γίνει αυτούσια δεκτή.
2. να γίνει μερική επεξεργασία αυτής και κατόπιν αποδοχή της.
3. να μην γίνει αποδεκτή.
Στην τρίτη περίπτωση συνηθίζεται να πέφτει μια άλλη πρόταση στο τραπέζι και η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να υπάρξει ομοφωνία!
Και για τυχών παρεξηγήσεις το σχόλιο δεν είναι ειρωνικό απλά παίζει ρολό υπενθύμισης διότι στην τελική είμαστε μια παρέα και είναι κρίμα να αναστατωνόμαστε ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να κανονίσουμε κάτι που πρόκειται να μας χαροποιήσει όλους!!!
Στην τρίτη περίπτωση συνηθίζεται να πέφτει μια άλλη πρόταση στο τραπέζι και η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να υπάρξει ομοφωνία!
Και για τυχών παρεξηγήσεις το σχόλιο δεν είναι ειρωνικό απλά παίζει ρολό υπενθύμισης διότι στην τελική είμαστε μια παρέα και είναι κρίμα να αναστατωνόμαστε ιδιαίτερα όταν προσπαθούμε να κανονίσουμε κάτι που πρόκειται να μας χαροποιήσει όλους!!!
- VvagΑρχαίο μέλος
-
17/3/2010, 1:15 am
Δε φαγωνόμαστε Φαγά, don' t worry!!
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ!! Το 3 είναι κι αυτό μέσα στις πιθανότητες, δεν είναι δεδομένο ότι αυτό που προτείνει κάποιος θα έχει οπωσδήποτε και απήχηση... Οπότε γιατί να χαλιόμαστε;! Κάνω μια πρόταση, δε γίνεται δεκτή, οκ δε χάλασε κι ο κόσμος... βλέπουμε τι κάνουμε...!
gfagas wrote:Αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι μπορεί η πρόταση…
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ!! Το 3 είναι κι αυτό μέσα στις πιθανότητες, δεν είναι δεδομένο ότι αυτό που προτείνει κάποιος θα έχει οπωσδήποτε και απήχηση... Οπότε γιατί να χαλιόμαστε;! Κάνω μια πρόταση, δε γίνεται δεκτή, οκ δε χάλασε κι ο κόσμος... βλέπουμε τι κάνουμε...!
- macrozanΚολλημένο μέλος
-
Mηνύματα : 543
Μοντέλο : R1150GS
Κράνος : ARAI RX7 GP-SCHUBERTH S3
17/3/2010, 2:07 am
VvagFRH
Βαγγελάκη χαλάρωσε. Έχεις κάνει ομαδούλα στο φόρουμ κι ό,τι κι αν προτείνει ο Νίκος το χτυπάς.
Άσε την ίντριγκα στην άκρη.
Είσαι πολύ καλό παιδί με λαμπερή προσωπικότητα και δεν έχεις ΑΝΑΓΚΗ να καταφεύγεις σε πλάγιες πολεμικές.
Άμα ΔΕΝ θες να πάς ΜΗΝ γράφεις στο θρεντ.
Απλά. Δεν είναι ανάγκη να τού τη σπάς τού άλλου.
Βαγγελάκη χαλάρωσε. Έχεις κάνει ομαδούλα στο φόρουμ κι ό,τι κι αν προτείνει ο Νίκος το χτυπάς.
Άσε την ίντριγκα στην άκρη.
Είσαι πολύ καλό παιδί με λαμπερή προσωπικότητα και δεν έχεις ΑΝΑΓΚΗ να καταφεύγεις σε πλάγιες πολεμικές.
Άμα ΔΕΝ θες να πάς ΜΗΝ γράφεις στο θρεντ.
Απλά. Δεν είναι ανάγκη να τού τη σπάς τού άλλου.
- posnightmistΠαλιό μέλος
-
Mηνύματα : 1908
Μοντέλο : Honda VFR 800 2002 Suzuki DRZ 400S 2002
Κράνος : ARAI RX-7 GP
17/3/2010, 9:05 am
Η άποψη μου είναι να κάνοετε υπομονή! Είναι νωρίς ακόμα! Αν και νέος στα φόρουμ έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες συμετοχές δηλώνονται τελευταία στιγμή να μη πω ότι πάντα εμφανίζονται και μερικοί που ούτε καν έχουν δηλώσει...
Προσωπικά πολύ θέλω να κάνω μια εκδρομη τη Κυριακή αλλά πρέπει να είμαι στις 17:00 στο Μαρούσι γιατί έχω ραντεβού με μια Harley...
Αλλα μπορεί και να τη στήσω τη Harley...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3