VFRh - VFR Club Hellas


  Αγορές μέσω ebay ...

  Μοιραστείτε
  avatar
  caponordman
  Νέο μέλος
  Νέο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 16/05/2009
  Mηνύματα : 25
  Ηλικία : 108
  Μοντέλο : aprilia caponord
  Κράνος : Schuberth S1 Pro

  Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από caponordman Την / Το 19.05.09 18:47

  Πολλοί στην Ελλάδα γνωρίζουν το e-bay αλλά λίγοι το εμπιστεύονται για συναλλαγές παρόλο που μπορούμε να βρούμε πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα και σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί διάφορες απατεωνιές που έχουν γίνει μέσα από αυτό αλλά πλέων το e-bay έχει αναβαθμιστεί πολύ και η ασφάλεια του είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.
  Προσωπικά χρησιμοποιώ το e-bay αρκετό καιρό, έχω αγοράσει αλλά και πουλήσει αρκετά πράγματα. Έτσι αποφάσισα να γράψω έναν σύντομο οδηγό για το e-bay προσπαθώντας να βοηθήσω και άλλους να γλιτώσουν αλλά και να βγάλουν χρήματα...

  Εγγραφή

  1. Προσέχουμε οι σελίδες που ανοίγουμε να είναι της μορφής https και όχι http και κάτω δεξιά στον Browser να εμφανίζεται το λουκετάκι.

  2. Δημιουργούμε λογαριασμό καταχωρώντας τ' ΑΛΗΘΙΝΑ μας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, e-mail κτλ) στο ebay ( http://www.ebay.com ) και στο pay pal ( http://www.paypal.com ). Το Pay Pal μας ζητάει και τον αριθμό της πιστωτικής μας κάρτας (χωρίς πιστωτική κάρτα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε).

  3. Οι πληρωμές στο e-bay γίνονται με διάφορους τρόπους, ο ποίο διαδεδομένος και αξιόπιστος είναι το Pay Pal.

  Έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό στο Pay Pal συνδέουμε την πιστωτική μας κάρτα με τον λογαριασμό. Για να γίνει η σύνδεση απλά το Pay Pal τραβάει από την κάρτα μας $2. Όταν θα μας έρθει στο σπίτι η αναλυτική κατάσταση των κινήσεων της κάρτας (σε μερικές κάρτες αυτό φαίνεται και μέσω του internet banking τις τράπεζας) θα δούμε δίπλα από την χρέωση του Pay Pal έναν τετραψήφιο αριθμό. Καταχωρούμε των αριθμό στον λογαριασμό μας στο Pay Pal και αυτό ήταν. Τώρα μπορούμε να αγοράζουμε και να πουλάμε από το e-bay. Τα $2 μας τα επιστρέφουν στην πιστωτική κάρτα μόλις καταχωρηθεί ο τετραψήφιος κωδικός.


  Αγορές.

  1. Οι αγορές χωρίζονται σε δύο μέρη. Δημοπρασίες (Bid) και Buy Now.

  2. Στις δημοπρασίες κερδίζει το προϊόν αυτός που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα ενώ στο Buy Now η τιμή είναι στάνταρ και δεν αλλάζει. Τυγχάνει βέβαια μερικές φορές να έχουμε στο ίδιο προϊόν και Bid και Buy Now. Φυσικά εδώ προσέχουμε να μην περάσει η τιμή Bid την τιμή Buy Now. Επίσης σε μερικές δημοπρασίες εμφανίζετε η ένδειξη (Reserve not met). Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν έχει πιάσει την τιμή που θέλει ο πωλητής. Που σημαίνει ότι άσχετα αν έχουμε κάνει την μεγαλύτερη προσφορά όσο υπάρχει η ένδειξη αυτή το προϊόν δεν το έχουμε κερδίσει.

  3. Προσέχουμε αν ο πωλητής στέλνει και Ελλάδα (στο πεδίο Ships to: θα πρέπει γράφει Greece, Europe ή Worldwide). Αν δεν γράφει αυτά υπάρχει πάλι μια μικρή πιθανότητα να στέλνει Ελλάδα αλλά θα πρέπει να τον ρωτήσετε με e-mail.

  4. Διαβάζουμε προσεχτικά όλη την αγγελία και τους όρους πληρωμής. Μερικοί από τους πωλητές δεν δέχονται Pay Pal ή χρησιμοποιούν διαφορετικό σύστημα on-line πληρωμής.

  5. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα feedback. Όταν ολοκληρώνεται μια συναλλαγή στο e-bay και οι δύο πλευρές (αγοραστής-πωλητής) αφήνουνε feedback (σχόλιο). Τα feedback είναι είτε θετικά, είτε αρνητικά είτε ουδέτερα. Αντιλαμβάνεστε ότι αν κάποιος έχει μεγάλο ποσοστό σε θετικά σχόλια είναι και φερέγγυος. Nα προτιμάτε πωλητές με ποσοστό πάνω από 98.8% σε θετικά σχόλια.

  6. Στις δημοπρασίες να κοιτάτε πόσοι χτυπάνε κάποιο είδος. Αν αυτοί που το χτυπάνε έχουν λίγα Feedback μπορεί απλά να χτυπάνε για να ανεβάσουν την τιμή, γι’αυτό να είστε ενημερωμένοι εκ των προτέρων και να γνωρίζετε περίπου την αξία που έχει στην αγορά το είδος που θέλετε να αγοράσετε.

  7. Power Seller: Αν κάποιος είναι Power Seller σημαίνει ότι πουλάει πολύ. Άρα για να τον προτιμάνε είναι φερέγγυος.

  8. Pay Pal Buyer Protection: Αυτό είναι η ασπίδα που υπάρχει δίπλα από των πωλητή. Δεν την έχουν όλοι οι πωλητές. Αυτή η ασπίδα σημαίνει ότι αν κάτι πάει στραβά το Pay Pal σας αποζημιώνει έως και $1.000. Να τους προτιμάτε ασυζητητί.

  9. Επιστροφές δεν κάνουνε όλοι γι’αυτό να διαβάζετε προσεχτικά την κάθε αγγελία πώλησης. Αν κάτι σας έρθει σπασμένο ή σας στείλουν διαφορετικό είδος από αυτό που αγοράσατε βγάλτε το αμέσως φωτογραφίες και επικοινωνήστε αμέσως με τον πωλητή. Αν δεν βγάλετε άκρη προχωρήστε σε καταγγελία στο e-bay.

  10. Σε περίπτωση που θέλουμε να ακυρώσουμε το ποσό που έχουμε ποντάρει σε μία δημοπρασία θα πρέπει να το κάνουμε προτού συμπληρωθούν 12 ώρες πριν την λήξη της δημοπρασίας αλλά έτσι χάνονται και τα προηγούμενα ποσά που είχαμε (αν είχαμε) δηλώσει. Επίσης μπορούμε και μια ώρα πριν την λήξη να αποσύρουμε το ποσό που έχουμε ποντάρει αλλά τότε το σύστημα δεν μας διαγράφει τελείως απλά μας πάει στο προηγούμενο ποσό. Οι ακυρώσεις καταγράφονται και καλό θα είναι όταν χτυπάμε κάποιο είδος να μην το ακυρώνουμε. Αλλιώς φτιάχνετε έναν πλαστό λογαριασμό και ξανά-χτυπάτε το είδος σε μεγαλύτερη τιμή από ότι το είχατε χτυπήσει με τον πραγματικό σας λογαριασμό.

  11. Πάντα ρωτάμε πριν αγοράσουμε ή χτυπήσουμε κάτι για το κόστος των μεταφορικών (Shipping Cost).

  12. Η αποστολή από Αμερική (τα περισσότερα είδη από Αμερική έρχονται) μπορεί να γίνει είτε με το Αμερικάνικο ταχυδρομείο (www.usps.com) είτε με ιδιωτική εταιρία courier (UPS, DHL, Fed-Ex) τις περισσότερες φορές συμφέρει με το Αμερικανικό Ταχυδρομείο. Το οποίο έχει 7 διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://ircalc.usps.gov/default.asp?M...ngle&CID=10134 από όπου μπορείτε να υπολογίσετε και το κόστος αποστολής γνωρίζοντας το βάρους του πακέτου (1 pound (1lb) = 0,45 kg) http://www.roadway.com/tools/kiloconverter.html

  13. Θα σας συμβούλευα να επιλέγετε να σας τα στέλνουν με Global Express (EMS) είναι λίγο ποιο ακριβά (+ $20 περίπου) από τις απλές αποστολές αλλά σας δίνουν Tracking Number (αν δεν σας το δώσουν να το ζητάτε) με το οποίο μπορείτε να βλέπετε πότε αναχώρησε το πακέτο σας από Αμερική μέσω της ιστοσελίδας: http://www.usps.com (Track & Confirm). Επίσης με Global Express η παράδοση είναι το αργότερο σε 5 εργάσιμες στην πόρτα σας (σκάνε μύτη 08:30 με 10:00 το πρωί) και το ποιο σημαντικό δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν γιατί είναι συστημένα. Και απλά να σας τα στείλουν δύσκολα χάνονται. Αλλά επιμένω USPS Global Express Shipping.

  Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο στα Αγγλικά για ερώτημα σχετικά με το κόστος των μεταφορικών με USPS Global Express:
  Dear Sir/Madam,
  Can you please tell me the shipping cost with USPS-Global Express to Greece ?
  Thank you.

  14. Τα πάντα περνάνε τελωνείο αλλά οτιδήποτε με δηλωμένη αξία άνω των 45 euro φορολογείται. Συνήθως ο φόρος είναι το λίγο παραπάνω από το μισό της αξίας του είδους. Για να το αποφύγετε θα λέτε στον πωλητή μέσα στο πακέτο να μην βάζει αποδείξεις και τιμολόγια και να δηλώνει την αξία του πακέτου λιγότερο από $40. Tώρα θα μου πείτε αν χαθεί τι γίνεται ; γι’αυτό επιμένω USPS Global Express.

  Παρακάτω το κείμενο στα Αγγλικά για να στέλνετε στους πωλητές σχετικά με το τελωνείο.
  Dear Sir/Madam,
  Please DO NOT INCLUDE any INVOICES or RECEIPTS inside the package and DECLARE the value of the package LESS THAN $40 because if you declare it more than $40 I will have to pay double money in order to get the package from the Greek customs.
  Thank you.

  15. Τα δέματα από εξωτερικό συνήθως πάνε στις αποθήκες των ΕΛΤΑ (όσα πάνε εκεί, από εκεί εκτελωνίζονται) που είναι στην Ακτή Κονδύλη 32 στον Πειραιά. Τα τηλέφωνα τους είναι:
  Τελωνείο: 2103542143 & 2103538161
  ΕΛΤΑ Express: 2103538116 & 21073538122
  ΕΛΤΑ Συστημένα: 2103538161
  ΕΛΤΑ Δέματα από Ευρώπη: 2103538144-5
  ΕΛΤΑ Δέματα από Αμερική: 2104614484
  Εύχομαι να μην σας χρειαστούνε ποτέ, εγώ τα χρειάστηκα μια φορά και πήγα και από εκεί. Τελικά βρήκα τις “χαμένες” αποστολές οι οποίες φυσικά δεν ήταν με Global Express.

  16. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και δεν έχετε παραλάβει το προϊόν που έχετε αγοράσει έχετε 60 ημέρες (από την ημερομηνία αγοράς, και όχι από την ημερομηνία που το πληρώσατε) να κάνετε καταγγελία στο e-bay για είδος που δεν παραλάβατε. Καλό θα είναι να το κάνετε με την συμπλήρωση 50 ημερών. Αλλά πριν το κάνετε αυτό να έχετε προσπαθήσει να επικοινωνήσετε με e-mail ή και τηλεφωνικός με τον πωλητή.

  Πωλήσεις.
  1. H καταχώρηση μιας πώλησης είναι πολύ εύκολη και στο κόστος της είναι λιγότερο από 2 euro. Αλλά δεν θα αναφερθώ εκτενέστερα στις πωλήσεις καθώς το κόστος των μεταφορικών (ΕΛΤΑ) είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με το κόστος σε άλλες χώρες. Με αποτέλεσμα όταν οι ξένοι διαβάζουν το κόστος αποστολής (Shipping cost) να την κάνουν καθώς νομίζουν ότι ο πωλητής βγάζει και από την αποστολή (πολλοί το κάνουν αλλά μέσω της ιστοσελίδας http://ircalc.usps.gov/default.asp?M...ngle&CID=10134 μπορείτε να τους ελέγχετε).
  2. Ότι χρήματα βγάζετε από το e-bay (πωλήσεις, επιστροφές κτλ) πάνε κατευθείαν μέσω του Pay Pal στην πιστωτική σας κάρτα αλλά μπορείτε αν θέλετε πάλι μέσω του Pay Pal να τα στέλνετε κατευθείαν στον Ελληνικό τραπεζικό σας λογαριασμό.

  Συνεχίζεται ...
  avatar
  caponordman
  Νέο μέλος
  Νέο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 16/05/2009
  Mηνύματα : 25
  Ηλικία : 108
  Μοντέλο : aprilia caponord
  Κράνος : Schuberth S1 Pro

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από caponordman Την / Το 19.05.09 18:48

  Γενικές συμβουλές:


  1. Πάντα θα κρατάτε τα e-mail ιδίως τις αποδείξεις πληρωμών από το Pay Pal.
  2. Να παρακολουθείτε καθημερινά την ισοτιμία euro - δολαρίου και λίρας Αγγλίας. ( http://euroconverter.bnpparibas.ch ) (μερικές τιμές στο e-bay είναι σε λίρες Αγγλίας).
  3. Να αφήνετε Feedback και να ελέγχετε αν σας αφήνουν.
  4. Καλό είναι με το που αγοράζετε κάτι να το πληρώνετε κατευθείαν.
  5. Ποτέ μα ποτέ ούτε το e-bay αλλά ούτε και το Pay Pal δεν πρόκειται να σας στείλουν e-mail ζητώντας σας να ξανακαταχωρίσετε τον λογαριασμό της κάρτας σας.

  Συνοπτικά: Προτιμάμε πωλητές με υψηλό θετικό feedback (άνω του 98.8%), να έχουν την ασπίδα, να είναι power sellers, να δέχονται Pay Pal και να στέλλουν Ελλάδα. Πάρα πολλοί πωλητές έχουν τα προαναφερθέντα στοιχεία.

  Eπίσης η σελίδα βοηθείας του e-bay ( http://pages.ebay.com/help/index.htm...me=h:h:help:US ) θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη για ότι περαιτέρω απορίες έχετε...  υ.γ Ρίξτε και μια ματία τώρα για καλούδια VFR ... Mε αγάπη απο τον '' caponordman ''


  http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/items/_W0QQ_dmptZMotorradQ5fKraftradteile?_nkw=Honda+Vfr+800&_sacat=14780&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=Honda+Vfr&_osacat=14780


  http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=honda+vfr+800&_sacat=See-All-Categories  Μονο μη μη βριζετε οτι σας ξεπαραδιασε το ebay μετα οκ ? Ειναι ΔΙΑΟΛΟΣ το ατιμο lol! lol! lol!
  avatar
  Vvag
  Αρχαίο μέλος
  Αρχαίο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 10/01/2009
  Mηνύματα : 8480
  Ηλικία : 35
  Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
  Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

  Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Vvag Την / Το 19.05.09 19:03

  Σωστόοος!!! Να γίνει sticky παρακαλώ!! Thumbsup Thumbsup Thumbsup Thumbsup


  _________________
  Βαγγέλης | BRAIN
  avatar
  Ταξιδευτής
  Διαχειριστής
  Διαχειριστής

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 17/12/2008
  Mηνύματα : 2632
  Ηλικία : 118
  Μοντέλο : Honda RC36 II
  Κράνος : Arai Chaser / Shark S900 Glow

  Riders on the storm...

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Ταξιδευτής Την / Το 19.05.09 21:13

  Vvag έγραψε:Να γίνει sticky παρακαλώ!!

  Eισαι η δεν εισαι μοδιστρατορας ρε μπαγλαμα; Mad
  Τι μΕ το λες εμενα; Wall

  ΥΓ. Ωραιο και διαφωτιστικο θεμα φιλε Καπ! cheers


  _________________
  Νίκος
  The sun was shining still.
  The wind was singing a song I'd heard before.
  A jacket, a pair of boots, a steel horse, and we were out on the road again.

  avatar
  'AGGEVI'
  Συντονιστής

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 05/04/2009
  Mηνύματα : 1951
  Ηλικία : 45
  Μοντέλο : - VFR 800 FI - F650 ST -
  Κράνος : Arai - Suomy

  'Alfisti Team'

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από 'AGGEVI' Την / Το 19.05.09 22:00

  ...και πολυ... και παρα ....πολυ ...........  _________________
  ' Aggelos '


      to avoid 'Hell-Met" always wear helmet    
  avatar
  Fanrider
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 10/01/2009
  Mηνύματα : 2289
  Ηλικία : 53
  Μοντέλο : VFR 800 το καλό , CB.1 τετρακοσια , INNOVA 125
  Κράνος : Shoei XR-1000

  Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.. γκάζι και φύγαμε

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Fanrider Την / Το 19.05.09 22:43

  Πολυ καλο


  Το ebay εχει μαγικες τιμες
  avatar
  gabadoo
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 25/01/2009
  Mηνύματα : 1311
  Ηλικία : 49
  Μοντέλο : V-Strom
  Κράνος : Schuberth S1

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από gabadoo Την / Το 20.05.09 0:51

  caponordman έγραψε:Γενικές συμβουλές:


  1. Πάντα θα κρατάτε τα e-mail ιδίως τις αποδείξεις πληρωμών από το Pay Pal.
  2. Να παρακολουθείτε καθημερινά την ισοτιμία euro - δολαρίου και λίρας Αγγλίας. ( http://euroconverter.bnpparibas.ch ) (μερικές τιμές στο e-bay είναι σε λίρες Αγγλίας).
  3. Να αφήνετε Feedback και να ελέγχετε αν σας αφήνουν.
  4. Καλό είναι με το που αγοράζετε κάτι να το πληρώνετε κατευθείαν.
  5. Ποτέ μα ποτέ ούτε το e-bay αλλά ούτε και το Pay Pal δεν πρόκειται να σας στείλουν e-mail ζητώντας σας να ξανακαταχωρίσετε τον λογαριασμό της κάρτας σας.

  Συνοπτικά: Προτιμάμε πωλητές με υψηλό θετικό feedback (άνω του 98.8%), να έχουν την ασπίδα, να είναι power sellers, να δέχονται Pay Pal και να στέλλουν Ελλάδα. Πάρα πολλοί πωλητές έχουν τα προαναφερθέντα στοιχεία.

  Eπίσης η σελίδα βοηθείας του e-bay ( http://pages.ebay.com/help/index.htm...me=h:h:help:US ) θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη για ότι περαιτέρω απορίες έχετε...  υ.γ Ρίξτε και μια ματία τώρα για καλούδια VFR ... Mε αγάπη απο τον '' caponordman ''


  http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/items/_W0QQ_dmptZMotorradQ5fKraftradteile?_nkw=Honda+Vfr+800&_sacat=14780&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=Honda+Vfr&_osacat=14780


  http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=honda+vfr+800&_sacat=See-All-Categories  Μονο μη μη βριζετε οτι σας ξεπαραδιασε το ebay μετα οκ ? Ειναι ΔΙΑΟΛΟΣ το ατιμο lol! lol! lol!

  Δεν μου λες ρε Ψηλεα....Εγω δεν ηξερα να το καταχωρησω το ποστ για το e-bay;
  Ξερεις τι πληγες ανοιξες τωρα;χαχαχαχχαχαχαχαχ


  Θα κλεισουν σπιτιαααααααααααα
  Θα πεσει πολυ γκρινια λεμε......


  "Παλι παραλαβη ειχαμε;;;;;"

  χαχαχαχχααχχαχ
  avatar
  Ο φυσικός
  Αρχαίο μέλος
  Αρχαίο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 13/01/2009
  Mηνύματα : 7114
  Ηλικία : 47
  Μοντέλο : HONDA VFR 750, DRZ 400 S
  Κράνος : Shoei XR-1000

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Ο φυσικός Την / Το 20.05.09 1:15

  Το ebay έχει πολλές ευκαιρίες, σε σημείο να γίνει εθισμός!
  Πολύ ενδιαφέρον ποστ με άφθονες πληροφορίες. Μπράβο.
  avatar
  gabadoo
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 25/01/2009
  Mηνύματα : 1311
  Ηλικία : 49
  Μοντέλο : V-Strom
  Κράνος : Schuberth S1

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από gabadoo Την / Το 20.05.09 16:18

  Kαλησπερα σας...
  Και μια ευγενικη προσφορα απο εμενα για ολους τους φιλους

  "Αεριζομενα"(οχι δισκοφρενα!!!) Dainese Zentex (σαν του Vvag...) με μονο 268 δολλαρια ητοι 202 ευροπουλα????????


  Τρεξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!


  (Εμενα και του Βασιλακου να μας πειτε "Καλοφορετα"...θα το δεχτουμε...)


  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170326929626&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem=
  avatar
  Vvag
  Αρχαίο μέλος
  Αρχαίο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 10/01/2009
  Mηνύματα : 8480
  Ηλικία : 35
  Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
  Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

  Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Vvag Την / Το 20.05.09 16:21

  gabadoo έγραψε:Kαλησπερα σας...
  Και μια ευγενικη προσφορα απο εμενα για ολους τους φιλους

  "Αεριζομενα"(οχι δισκοφρενα!!!) Dainese Zentex (σαν του Vvag...) με μονο 268 δολλαρια ητοι 202 ευροπουλα????????


  Τρεξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!


  (Εμενα και του Βασιλακου να μας πειτε "Καλοφορετα"...θα το δεχτουμε...)


  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170326929626&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem=

  Εγώ το πήρα 170 από Ελλάντα... Whistle


  _________________
  Βαγγέλης | BRAIN
  avatar
  gabadoo
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 25/01/2009
  Mηνύματα : 1311
  Ηλικία : 49
  Μοντέλο : V-Strom
  Κράνος : Schuberth S1

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από gabadoo Την / Το 20.05.09 16:27

  Vvag έγραψε:

  Εγώ το πήρα 170 από Ελλάντα... Whistle

  Bρε Βαγγελλη ,εσενα μπορει να στα χαρισανε κιολας γιατι εισαι και ομορφοπαιδο
  Φτιαχνεις και ωραιες τυροπιτες αχαχαχαχαχαχ

  Εμεις οι κακασχημοι δεν μπορουμε να βρουμε τετοια τιμη εδω στο Ελλαντα

  Εκτος και αν μας τα παρεις εσυ.. lol! lol! lol!
  avatar
  Vvag
  Αρχαίο μέλος
  Αρχαίο μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 10/01/2009
  Mηνύματα : 8480
  Ηλικία : 35
  Μοντέλο : Πενφέ Εφοχτακόσατζιες
  Κράνος : Arai Viper-GT, Arai Tour X-3

  Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα!

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Vvag Την / Το 20.05.09 16:54

  gabadoo έγραψε:
  Vvag έγραψε:

  Εγώ το πήρα 170 από Ελλάντα... Whistle

  Bρε Βαγγελλη ,εσενα μπορει να στα χαρισανε κιολας γιατι εισαι και ομορφοπαιδο
  Φτιαχνεις και ωραιες τυροπιτες αχαχαχαχαχαχ

  Εμεις οι κακασχημοι δεν μπορουμε να βρουμε τετοια τιμη εδω στο Ελλαντα

  Εκτος και αν μας τα παρεις εσυ.. lol! lol! lol!

  Εκτός κι αν θες ειδική κατασκευή που δεν τη φέρνει... μια χαρά μπορείς να το βρεις και εσύ!!! Αποθήκη στην Ηλιούπολη... εγγύηση!!! Wink Wink Wink

  Βέβαια είναι αλήθεια, εγώ τα βρίσκω πιο εύκολα... μόλις με βλέπουν φωνάζουν ΒΑΓΓΕΕΕΕΕΕΛΗ (κατά το ΣΑΑΑΑΑΚΗ) και έχω ό,τι θέλω στα πόδια μου... Razz Razz Razz


  _________________
  Βαγγέλης | BRAIN
  avatar
  gabadoo
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 25/01/2009
  Mηνύματα : 1311
  Ηλικία : 49
  Μοντέλο : V-Strom
  Κράνος : Schuberth S1

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από gabadoo Την / Το 20.05.09 16:58

  Vvag έγραψε:

  Εκτός κι αν θες ειδική κατασκευή που δεν τη φέρνει...

  Τωρα..για να λεμε και την αληθεια εγω ειδικα θελω κατι σαν ειδικη κατασκευη
  ετσι λιγο-ψιλο-μπολικος που ειμαι lol! lol! lol!

  lol! lol! lol!
  avatar
  arostaki
  Μέλος
  Μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 19/09/2011
  Mηνύματα : 164
  Ηλικία : 58
  Μοντέλο : vfr800
  Κράνος : ARAI ΠΑΝΤΑ

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από arostaki Την / Το 01.08.12 1:18

  καλησπερα και απο μενα! ρε παιδια ενα μπουφαν και ενα παντελονι cordura dainnese μπορω να το βαλω εδω για πουλημα η αλλου? πειτε μου γιατι δεν ξερω και αν τα θελει κανεις ειναι κριμα να τα φαει η ντουλαπα γιατι ειναι σχεδον καινουργια. Smile
  avatar
  tomakos
  Παλιό μέλος
  Παλιό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 26/02/2010
  Mηνύματα : 2098
  Ηλικία : 50
  Μοντέλο : VFR μπιφτεκ του οκτώνε λέμε
  Κράνος : shoei xr-1000, scorpion exo 1000

  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από tomakos Την / Το 01.08.12 2:00

  arostaki έγραψε:καλησπερα και απο μενα! ρε παιδια ενα μπουφαν και ενα παντελονι cordura dainnese μπορω να το βαλω εδω για πουλημα η αλλου? πειτε μου γιατι δεν ξερω και αν τα θελει κανεις ειναι κριμα να τα φαει η ντουλαπα γιατι ειναι σχεδον καινουργια. Smile

  Εδώ http://www.vfrh.net/f57-forum, φτιάξε νεό θέμα
  avatar
  Semiaz
  Τακτικό μέλος
  Τακτικό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 13/01/2009
  Mηνύματα : 343
  Ηλικία : 39
  Μοντέλο : VFR800A8
  Κράνος : X Spirit 2

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Semiaz Την / Το 18.01.13 17:37

  Κάτι μεταχειρισμένα parts από΄Αγγλία που βρήκα.

  εδώ

  Στην αριστερή στήλη έχει και για 750 - 800 και για άλλα μηχανάκια.
  avatar
  Semiaz
  Τακτικό μέλος
  Τακτικό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 13/01/2009
  Mηνύματα : 343
  Ηλικία : 39
  Μοντέλο : VFR800A8
  Κράνος : X Spirit 2

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Semiaz Την / Το 28.07.13 12:01

  avatar
  Semiaz
  Τακτικό μέλος
  Τακτικό μέλος

  Info
  Άντρας
  Εγγραφή : 13/01/2009
  Mηνύματα : 343
  Ηλικία : 39
  Μοντέλο : VFR800A8
  Κράνος : X Spirit 2

  Απ: Αγορές μέσω ebay ...

  Δημοσίευση από Semiaz Την / Το 06.11.14 11:04


   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι 13.12.18 19:28